Про новий сезон, лавку запасних і власні цілі

На лаві запасних

А далі поговоримо про справи футзальні. Знаю, багато хто не любить коли я пишу про цей вид спорту, але я вже багато разів казав, що так буде до тих пір, поки буду грати в улюблену гру.

Занадто довго я до цього йшов, щоб в один прекрасний момент все кинути.

До речі, якраз саме сьогодні буду багато писати про себе, адже в останні тижні багато повідомлень приходить у приват із наступним змістом: «чому за Нові імена перестав грати Ігор Воробій? Невже його списали чи є конфлікт? І це після, мабуть, найуспішнішого сезону в кар’єрі».

У даній публікації розставлю всі крапки над «і».

По-перше, з нового сезону у нашій команді помінявся менеджер в якого своє бачення до гри. План на сезон у нього є.

У період міжсезоння прийшов у команду ще один воротар щоб підвищити конкуренцію. Поки що саме він грає, в нього все вдається, а ваш покірний гріє лавку запасних. Нормальна здорова конкуренція, яка піде на користь. Можливо…

Хоча, зі мною все добре, відвідую тренування й чекаю свого шансу. Колись то й він настане. Ми ж таки одна команда й головне в цьому ділі – це результат.

Зіграно лише два тури в гранд лізі й попереду ще повних 14 матчів. Хоча, я вже казав багато разів, що штучне покриття не дуже полюбляю. На перших тренуваннях до нього не міг ніяк звикнути. Пройшов час, призвичаївся й вже потрохи освоююся.

Також читайте:   Ліга чемпіонів: символічна збірна «Фіналу восьми» за версією «5х5»

Новий сезон – це знову поєдинки у найсильнішому дивізіоні. Цього літа тут виступає 9-ть команд. Одна з них мегасильна – «Галицька Здоба» й це головний фаворит змагань. Решта приблизно одного рівня.

Хоча, впевнений, що і з цією командою можна грати й вона також буде втрачати очки. Головне не програвати боротьбу й грамотно зіграти проти п’ятого польового.

Також цікаво виглядає колектив «Альтернатива», додала в грі «Фуджікура», ще своє зіграє «Спільнота». Не списував би «Здвиг».

Чого очікую від сезону і які у мене плани? Як ви знаєте, перед минулим сезоном поставив собі за мету виграти приз кращого воротаря, якого у дорослому футболі в мене ще не було й зробити все можливе щоб команда здобула нагороди першості.

На цей сезон поставив собі іншу мету. Наперед казати не буду, але це дуже цікаві завдання. Звісно, що завдання здобуття медалей ніхто не відміняв, але й інші речі.

Одним словом, літня першість має бути цікавою. Принаймні хочеться грати й обійтися без травм. Минулого року вже пропустив пів чемпіонату.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*