У Львові пройшов відбірковий етап турніру Neymar Jr’s Five - Блог про Львів

У Львові пройшов відбірковий етап турніру Neymar Jr’s Five

Neymar cup

Сьогоднішній недільний день буде присвячений темі футзалу, адже саме у вікенд в цьому виді спорту відбуваються цікаві події.

Про одну з них – Neymar Jr’s Five розповім у черговій публікації на блозі Воробуса.

Neymar Jr’s Five – незвичайний турнір, який вдруге поспіль проводить капітан збірної Бразилії з футболу – Неймар.

Цікавий він тим, що команди у складі «5 на 5» протягом десяти хвилин мають забити у мініатюрні ворота свого суперника якомога більше голів. Ізюминкою є те, що воротарів в цьому турнірі нема, а коли команда забиває гол, то суперник втрачає одного гравця.

Приймати участь в турнірі можуть люди віком від 18 до 25-ти років, плюс кожна команда може мати у своєму складі двох гравців, старших за цю вікову позначку.

Відбіркові турніри вже відбулися у таких українських містах, як: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, а вчора завітав турнір і у Львів.

Само собою, що ваш автор не міг пропустити таке дійство й завітав на поєдинки, які відбувалися на штучних полях СК «Електрон».

Воробус на турнірі

Вже з самого ранку біля майданчику, де мав відбуватися відбірковий етап зібралася велика кількість бажаючих зіграти в цю динамічну гру. Сподобалося мені те, що такого поняття як підстава на турнірі й бути не могло.

Також читайте:   Футзал. Гранд ліга Львова. Нові імена - ЛЮ Верест. Анонс

Гравців реєстрували за паспортними даними, а тим хто пройшов дану процедуру надягали на руку спеціальний браслет.

Якщо не помиляюся, загалом на відбірковому етапі у Львові було 29-ть команд, які спершу у груповому турнірі, а потім у матчах на виліт визначали кращого.

Дуже цікаво було дивитися на те, як за нічийного рахунку команди делегували по одному гравцю і в них відбувалася битва один на один.

У підсумку, за результатами змагань перемогу вдалося здобути команді «Юве», яка у фіналі з рахунком 2:0 зуміла здолати «Мафію». У команді переможниці виступали на цьому турнірі відомі футзалісти: Павло Миколюк, Антон Лясковський, Олег Калуцький для яких якраз гра з п’ятим польовим гравцем – це коник.

Фінальний матч

Третє місце вдалося здобути команді «Аматори», які лише у битві один на один перемогли команду «Леви».

Кубок переможцю

Після завершення змагань на команд-учасниць Neymar Jr’s Five очікувало офіційне нагородження, а також afterparty, де всі охочі могли поспілкуватися вже у неформальній обстановці.

Що далі? А далі за результатами кваліфікацій 16 кращих команд змагатимуться в Національному фіналі в Києві, який пройде вже наступної неділі.

КОМАНДА-ПЕРЕМОЖЕЦЬ якого забезпечить собі квиток до Бразилії, де буде боротися за звання Чемпіона Світу.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*