У Львові завершився турнір «Ukraine Open 2017» з флорболу серед юніорів

Турнір з флорболу

Завершився міжнародний турнір «Ukraine Open 2017» з флорболу серед юнаків, який проходив з 31 травня по 04 червня у місті Львові.

В останній день змагань вся увага була прикута до фінальних поєдинків у категорії «U-13» та «U-15».

Спершу на паркет палацу спорту «Галичина» у категорії «U-13» з’ясовувати стосунки вийшли тернопільські команди «Вікторія» та «Шторм».

Після вчорашніх програних фіналів у категорії «U-10» та «U-11», на звітну гру «Вікторія» вийшла вже з однією метою здобути титул кращої команди.

І варто сказати, що їй це вдалося.

Походу гри «червоні» а ні на мить не змусили своїх вболівальників сумніватися у підсумковій перемозі й заслужено перемогли. Єдине на що спромігся «Шторм», так це всередині другого тайму скоротити рахунок до мінімуму.

Інтрига у матчі протрималася рівно три хвилини. «Вікторія» забила четвертий, а потім п’ятий гол і перемогла 5:2 з чим її й вітаємо.

Після гри відбулося нагородження команд, де окрім кубків та медалей особисті нагороди отримали:

Кращий гравець – Симко Григорій («Шторм»)
Кращий бомбардир –Лагута Єгор («Вікінги»)
Кращий воротар – Лівень Артур («Вікторія»)

А своєрідним апогеєм турніру стала гра у категорії «U-15» в якій зустрілися два принципові суперники «Янтар» (Новояворівськ) та львівський «Лемберг».

Гра повністю виправдала всі сподівання. В ній були й вилучення у складі обидвох команд, і боротьба на кожному клаптику майданчику, неймовірна підтримка глядачів, серія пенальті й навіть зламані клюшки.

Також читайте:   Чи потрібна Львову зимова Олімпіада-2022?

Першими рахунок в цій зустрічі відкрили флорболісти «Янтару».

Проте, «Лемберг» не здавався. Гнані публікою львівські флорболісти побігли вперед і на початку другої 15-ти хвилинки зуміли відігратися.

Та, ця радість була не тривалою. Вже зовсім швидко, діючі чемпіони країни знову вийшли вперед.

Але, і такий перебіг подій на паркеті не зламав «Лемберг». Гравці цієї команди багато рухалися, били по воротах і таки свого добилися ззавдяки удару із-за меж штрафної.

Зрозуміло, що фаворити матчу не хотіли випробовувати фортуну в лотереї після гри, тому кинулися всією командою забивати.

Моменти були, скажімо, за 11 секунд до завершення основного часу після одного з ударів гравця «Янтару» м’ячик влучив у поперечину.

2:2 і на глядачів, які в цей вечір неділі завітали у палац спорту «Галичина», очікувала серія пенальті, де кращими таки були гравці «Янтару», які закинули двічі. На що «Лемберг» не зумів відповісти нічим.

Після гри також відбулося нагородження команд, де окрім кубків та медалей особисті нагороди отримали:

Кращий бомбардир – Фітель Максим («Янтар»)
Кращий воротар – Гуль Людмила («Янтар»)
Кращий гравець – Шмігельський Павло («Лемберг»)

Щодо інших вікових категорій, то у категорії «U-10» переможцем стала команда «Шторм», яка у фіналі була сильнішою за «Вікторію» у серії пенальті. Основний час цього захоплюючого поєдинку завершився внічию 5:5.

У категорії «U-11» перемогла команда «Скіф», яка у вирішальному поєдинку перемогла однолітків з «Вікторії» 5:2.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*