Як купити квитки на потяг без проблем? - Блог про Львів

Як купити квитки на потяг без проблем?

Потяг

Тема купівлі залізничних квитків влітку є актуальною як ніколи. Після того, як Росія загарбала Крим, українці масово їздять відпочивати в околицях біля Одеси.

Від цього й попит на квитки саме в цьому напрямку є актуальним як ніколи.

Воробус не любить їздити на море, тому що віддаю перевагу відпочинку в горах. Але, так склалися обставини, що одна хороша подруга попросила мене допомогти їй придбати квитки на потяг.

То ж, прийшлося, як то кажуть, «вступити в бій» із залізницею.

Якщо хтось думає, що купити перепустки на поїзд так просто як здається, то ви помиляєтеся. Просто треба знати всі нюанси залізниці й тоді проблем як таких не буде.

З чого розпочнемо?

Ну, по-перше, як відомо, квитки на потяг починають продавати за 45-ть днів до його відправлення. Тому, треба або йти в касу або ж намагатися купити квитки в інтернеті.

Про кожен спосіб окремо.

Отже, щоб ви знали, залізничні каси у Львові знаходяться на: головному вокзалі, в центрі (вулиця Гнатюка) та на станції Підзамче.

Їздити по різних точках не треба як це робили мої друзі. База одна і якщо «тікетів» нема в одній із кас, то й в другій їх також не буде.

Займати чергу треба заздалегідь. Бажано прийти сюди ще з кимось, адже коли народ запускають, то можна підбігти до одного або ж до іншого віконечка.

Також читайте:   Як же дістали ці маршрутки...

Тут діє метод – «хто буде першим, той матиме свято».

Найскладніше купити купейні квитки. Народ у нас такий, що він якщо їде, то хоче їхати з комфортом. А самі розумієте, що в плацкарті будуть інші люди, інколи трапляються неадеквати.

Тому, купейні квитки є дуже популярними.

Купівля через інтернет

Якщо бути відвертим, то тут купувати квитки набагато простіше. Головне мати гроші на кредитній картці, витримку та доступ до інтернету.

Продаж квитків тут як і в касах розпочинається о 8 годині ранку. Якщо хочете взяти хороші місця, то спати непотрібно. О 8 годині 15 хвилин може статися так, що місць, особливо нижніх вже не буде.

І ще одне, щоб наші читачі знали, що Укрзалізниця не відкриває в один день всіх квитків. Моя подруга вже почала переживати що залишиться без квитків і відпустка піде коту під хвіст.

Але, через днів п’ять з’явилися нові місця й вдалося здійснити бажану купівлю.

Ну, і найважливіший момент. Квитки можна купувати не лише з міста Львова, а для прикладу Стрия чи Ходорова.

Якщо глянути на квитки саме з цього населеного пункту, то вони є в наявності.

Успіхів!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*