Як Воробус і компанія “ATB” зустрічали - Блог про Львів

Як Воробус і компанія “ATB” зустрічали

ATB

Вчора у Львові на стадіоні «Арена Львів» відбувся концерт всесвітньо відомого музиканта – Андре́ Таннебе́ргера більш вдомого як «ATB».

Після концерту в столиці нашої країни він приїхав у Львів щоб вже на території Західної України відзначити 20-ти річчя від дня, коли розпочалася його кар’єра.

«ATB» – це ім’я, яке, в свій час, багатьом відкрило світ електронної музики; Андре́ Таннебе́ргер – автор треків, які заслужено стали класикою – 9 PM, Extasy, Hold You, You’re Not Alone; ATB – символ епохи і улюблений артист кількох поколінь.

Улюблені треки можна буде послухати в кінці цієї публікації, а поки що розповім про те, як Андре зустрічали у місті Лева.

Є у Воробуса хороший приятель, який збирає автографи відомих людей. Так от, саме він запропонував мені поїхати в аеропорт і зустріти відомого засновника електронної музики.

Що цікаво, в Інтернеті жодної інформації про приліт Андре не було. Але, ми добре знали, що прилетить «ATB» рейсом з Києва близько 16 години 20 хвилин.

Під’їжджаючи до терміналу «А» побачили велику кількість молодих людей, які прямували в вже назад. Невже музикант прилетів і поїхав? Але, ж не може бути, що час прильоту рейсу зі столиці нашої країни змінили.

Пізніше він то може прилетіти, а от швидше навряд чи.

Як виявилося, підлітки просто гуляли по аеропорті розглядаючи літаки, яких в цей день в аеропорті імені Данила Галицького було вдосталь.

Також читайте:   Оля Цибульська: про силіконові груди, порно та веселі історії зі зйомок

Заходимо у термінал, зустрічаємо інших людей, які дійсно чекають щоб взяти автограф з Андре́ Таннебе́ргергом.

Дивимося на інформаційне табло, а там показує, що рейс з Києва затримується на годину. Приходиться чекати. Добре, що погода цьому сприяє й можна прогулятися біля аеропорту.

До речі, сюди тепер їздить громадський транспорт, а саме тролейбус та автобус під номером 9. Користується він неабиякою популярністю, адже люд чекає на нього. Давно пора.

Посиділи пів години, дивимося на сервіс fligrafdar. Саме тут можна побачити як летить той чи інший літак.

Саме так, з Києва у Львів наближався боїнг з Андре. Людей в аеропорті побільшало.

Що цікаво, охорони як під час прильоту футбольної команди нема.

17:30 – на інформаційному табло з’явилася інформація, що літак приземлився і за мить перед людьми з’явився «ATB». Не сказав би що фанів було аж так багато.

ATB у Львові

Любителі автографів одразу ж підбігли до нього з постерами, у фото напам’ять він не відмовляв, а коли вже виходив з терміналу то запросив усіх на концерт, який вже ввечері відбувся на стадіоні “Арена Львів”, сів в авто та поїхав у готель.

Насамкінець, пропоную послухати пісню, яка стала свого часу хітом:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*