Бразильські футболісти провели виставковий матч проти аматорів зі Львова

Бразильці у Львові

2 липня, на штучному полі Дому молитви Центральної церкви ЄХБ (вул. Зелена, 11 б) відбувся товариський поєдинок між призером Кубка Реформації» – аматорською командою «Dream Team» та командою бразильців.

Після товариського поєдинку в якому, нагадую, бразильцям протистояли ветерани львівських “Карпат”, на цей раз віртуози футбольного м’яча вирішили провести виставковий матч проти аматорської команди Львова.

Матч проходив у форматі 2 тайми по 20 хвилин і викликав ажіотаж. Охочих побачити віртуозів м’яча зібралося чимало. Все-таки, не кожного дня у місто Лева приїздять бразильці.

Ті, хто прийшов подивитися на цю гру не пожаліли, адже вони мали можливість побачити у виконанні обидвох команд: фінти, велику кількість ударів, чудові комбінації, сейви від воротарів й парад голів.

Підсумковий результат зустрічі 13:6 на користь бразильців. Проте, варто розуміти, у цій грі не програв ніхто. Бразильці показали майстер-класи своїм молодшим колегам, ті ж у свою чергу отримали неоцінений досвід перед майбутніми баталіями.

Також читайте:   І знову ми чекаємо на олімпійський футзал (частина четверта)

Логічно, що виставковий матч завершився спільним фото на пам’ять.

Післямова

Віталій Радевич, гравець команди «Dream Team»

Приємно було зіграти в такому матчі. Незважаючи на поразку, залишилися задоволеними від проведеного часу з бразильцями.
Це технічні люди і їм нема різниці де грати: це великий чи малий майданчик. В них є чого повчитися.
Більшість з них пограли у футбол, професіонали, а тут погодилися зіграти з простими львівськими хлопцями за що їм подяка.

Шикінью, бразилець, екс-гравець «Інтера»

Ми класно провели час. Були приємно здивовані від рівня гри львівської команди. Хороші хлопці, у них є майбутнє. Грати з ними було цікаво.
Загалом дуже подобається ваше місто. Задоволені як нас тут прийняли, обов’язково приїдемо сюди ще.

До речі, є усна домовленість про те, що вже наступного року команда бразильців завітає у Львів щоб у провести знову цікаві майстер-класи та поєдинки для місцевих команд.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*