Футзал. Гранд ліга Львова. “Нові імена” перемогли “ЛМІ Медик” (відео) - Блог про Львів

Футзал. Гранд ліга Львова. “Нові імена” перемогли “ЛМІ Медик” (відео)

Нові імена перемагають

У 9-ому турі гранд ліги Львова команда за яку виступає автор блогу «Нові імена» зустрілася з колективом «ЛМІ Медик».

Ця гра була дуже важливою в стратегічному плані. Якщо ми перемагали, то цілком реально зберігали би шанси на боротьбу за призову трійку.

Згодом так і станеться, але про все, по-порядку.

Отже, після того, як у минулому турі «Нові імена» перемогли «Гранд Галичину» на поєдинок проти «медиків» наші хлопці вийшли з одним бажанням продовжити позитивну серію.

Десь була боязнь за результат, адже нам протистояла команда, яка ще минулого сезону наробила галасу в найвищому дивізіоні, потім грала у Кубку України.

Та, часи змінилися і, як показала вчорашня гра, ця команда зараз не та, якою вона була ще рік тому.

Тим не менше, вчорашня гра легкою не була. Фактично до останнього не було відомо хто переможе і лише після того, як Володимир Великий реалізував пенальті, стало зрозуміло, що «Нові імена» перемогли.

Думаю не буде новиною те, що вчорашні матчі гранд ліги Львова проходили під акомпанемент дощу.

Інколи він заважав командам продемонструвати всю свою майстерність. Хоча, з іншого боку грати було приємно. Не було такої спеки яка часто буває під час проведення матчів у літньому чемпіонаті.

Розпочала матч краще наша команда. Вже у дебюті гри після красивої комбінації за участю Николишина та Іванини відзначився останній. Щоправда підопічні Сергія Вацяка не знітилися й через деякий час відігралися.

Також читайте:   Чемпіонат Європи серед університетів: українці – серед найкращих гравців турніру

Перший тайм завершився за нічийного рахунку 1:1.

Після перерви малюнок гри не змінився. Команди грали позиційно й боялися зробити помилку. Фактично хто би її зробив, тому би було дуже важко відігратися.

Добре, що першими помилися наші суперники. А таким собі героєм зустрічі в складі «імен» став Володимир Великий, який зумів відзначитися хет-триком.

Саме таким чином цей гравець відзначив своє день народження, яке він відсвяткував кілька днів тому.

Звісно, що суперник робив спроби відігратися, випускав п’ятого польового, але щось зробити вони так і не зуміли.

«Нові імена» перемогли з рахунком 4:1, а це означає, що після першого кола змагань наша команда набрала 10 очок і посідає шосте місце в турнірній таблиці.

Поки що найкраща гра нашої команди в цьому чемпіонаті.

До заповітної трійки бракує лише чотири бали. Вважаю, що це не так багато і в другому колі змагань ще можна буде поборотися за кращий результат.

Щодо вашого автора, то вчорашню гру я провів на лаві запасних. Інший кіпер команди Андрій Власенко грав добре, то ж змінювати його в процесі гри не було необхідності.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*