“Карпати” вже з новим тренером стартували з нічиєї (відео) - Блог про Львів

“Карпати” вже з новим тренером стартували з нічиєї (відео)

Карпати - Зірка

Новий футбольний сезон в Україні потроху набирає обертів. Стартували змагання за Кубок України, друга, перша ліги й нарешті прем’єр.

Перед чемпіонатом можна почути багато обіцянок від президентів клубів, футболістів, але все на свої місця розставляє її величність гра.

Однією з таких команд від якої давно очікують на високі результати є львівські «Карпати». З року в рік місцевий вболівальник сподівається що «леви» заграють як колись, але…

Завжди чого не вистачає.

Саме на відкриття футбольного сезону у Львові завітав і ваш автор. Цікаво було глянути не лише на гру оновленої львівської команди, а й те, чи прийде глядач на стадіон.

Вже традиційно всіх перепитій цієї гри описувати не буду, а зосереджуся на тому, що залишилося поза фокусом телевізійних камер.

Організація гри

Що кинулося в очі, так це нове табло. Його встановили поверх старого. На перший погляд виглядає непогано, але у майбутньому було би добре якби запрацювало старе.

А ще на стадіоні «Україна» встановили стільці де їх не було. Давно пора, а то виглядало це все якось страшно. «Арена Львів» краща, але й стара добра «Україна» (так сказав один із вболівальників, який сидів біля мене) також не пасе задніх.

Вболівальник

Перед грою важко було навіть уявити скільки відданих фанатів прийде на гру улюбленої команди. Враховуючи початок сезону, вихідний день та дебют оновлених «Карпат» десь думав що людей буде більше. Хоча, офіційні 7 з гаком тисяч – це також непоганий результат.

Також читайте:   Гранд Кубок Львова 2022. ФК «Галицька здоба» - МФК «Нові імена». Анонс

Львівський глядач скучив за перемогами команди і якщо вона показуватиме результати, то цілком ймовірно, що людей на стадіоні значно побільшає.

Протягом гри відчувалася підтримка команди зі Львова. Проте, в кінці поєдинку були й обурення серед деяких людей. Незначні, але все ж… Глядач у місті Лева вибагливий до результату.

Гра

1:1 напевно результат закономірний. Ніхто з команд на перемогу не награв.

Не сказав би що «леви» грали погано. Помітно було бажання «зелено-білих» здобути перемогу. Проте, цього разу не склалося. Хоча, вони розпочали матч та й новий сезон загалом краще не придумаєш.

Вже у дебюті зустрічі Амбросій Чачуа відкрив рахунок в зустрічі й здавалося гостям в цей вечір неділі розгрому не уникнути. «Карпати» багато комбінували, били по воротах, проводили цікаві атаки.

Та, час минув, «Зірка» стримала порив атак господарів поля й вже сама почала атакувати. Згодом гості рахунок зрівняли. Гол відбувся з нічого (забив з пенальті Ігор Загальський), але на то він і футбол щоб підносити ось такі сюрпризи.

У другому таймі ближчими до перемоги були львівські футболісти. Вони більше атакували, а от «Зірка» зосередилася на захисті власних воріт. Та й навіть за такої гри вже у компенсований час гості могли вирвати перемогу.

На цьому все…

1:1 – підсумковий результат цієї зустрічі й вже наступних вихідних «Карпати» спробують здобути свою першу перемогу в новому чемпіонаті над «Ворсклою». «Зірка» також вдома зіграє проти донецького «Олімпіка».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*