Кубок України. 1/64 фіналу. ФК “Львів” вибив зі змагань “Кремінь” - Блог про Львів

Кубок України. 1/64 фіналу. ФК “Львів” вибив зі змагань “Кремінь”

ФК Львів - Кремінь

Вчора, 09 липня в Україні відбулися матчі 1/64 фіналу Кубка України з футболу.

В одному з таких протистоянь між собою зустрілися футбольний клуб «Львів» та кременчуцький «Кремінь».

Дебютант другої ліги проти учасника першої – це завжди цікаво. Тим більше, що в таких змаганнях часто бувають сенсації.

У зв’язку з реконструкцією футбольного поля стадіону університету фізичної культури на якому буде проводити свої матчі ФК «Львів», свій кубковий поєдинок ця команда провела у місті Рава-Руська, що знаходиться у 65-ти кілометрах від міста Лева.

Поєдинок не викликав особливого ажіотажу. Багато хто із місцевих навіть не знав, що у Раві-Руській проходить футбольний поєдинок. Афіш з анонсом до цієї гри я не зустрів.

Вже безпосередньо на стадіоні вболівальники, яких зібралося не так багато якби цього хотілося, вболівали не так за яку-небудь команду як за голи. Так, «Львів» підтримували більше, але й часто гравці команди з Кременчука змушували людей аплодувати вже їм.

До речі, про «Кремінь».

На гру в місто Рава-Руська підтримати свою команду приїхав фанат. Старший дядько у кольорах «Креміня» протягом усієї гри намагався розбудити свою команду, яка вчора не вразила.

Після двох забитих голів у ворота його команди навіть він зневірився. Тим не менше, добре що є такі люди для яких сотні кілометрів не завада щоб приїхати та підтримати своїх улюбленців.

Також читайте:   «Галицька здоба» здобула прем’єрну перемогу в Кубку Незалежності 2019

Кілька слів про місце проведення гри стадіон «Локомотив».

Пригадую колись тут свої матчі проводив місцевий футбольний клуб та неодноразово грав якраз ФК «Львів». Часи змінилися й зараз у Раві футбол – це рідкість. Команда є, але грає на район.

А так, матчі проводити можна. Принаймні вчора газон був у хорошому стані. Пластикові сидіння також на рівні.

Щодо гри, то за абсолютно рівної гри перемогу здобула команда зі Львова. У першій 45-ти хвилинці команди обмінялися хорошими моментами. У дебюті гострішими були футболісти зі Львова, ближче до завершення першого тайму вже гості перехопили ініціативу в грі.

Логічно, що за такого перебігу подій на полі все міг вирішити один гол. Першими його забили гравці футбольного клубу «Львів».

Спершу на 73-й хвилині після обрізки захисту «Креміня» відзначився Вадим Янчак.

Гості спробували відігратися, зробили одразу ж три заміни, влаштували навалу, але й це їм не допомогло уникнути поразки.

Довершив перемогу львів’ян Олексій Омельченко, який під у своєму фірмовому стилі (ударом головою) встановив остаточний рахунок в грі.

2:0 – ФК «Львів» переміг і чекає на свого наступного суперника вже по 1/32 фіналу кубка України.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*