Про приїзд друга дитинства, візит до Колочави та хороший настрій - Блог про Львів

Про приїзд друга дитинства, візит до Колочави та хороший настрій

Воробус

Як і обіцяв на завершення дня середи трохи філософії від Воробуса. Як наші читачі вже знають, любить автор блогу щось таке написати.

Отже, про що думаю на цей раз і чим живу.

У першу чергу чекаю не дочекаюся початку відпустки.

До неї залишається все менше та менше часу, то ж вже незабаром можна буде як слід розслабитися й не думати про те, як прокидатися зранку, йти на роботу, чекати завершення робочого дня, виконувати різноманітні завдання й так далі.

Остаточно ще не вирішив куди поїду, але те, що є мета з’їздити цього разу закордон – це без сумніву. Принаймні біометричний паспорт буде готовим з дня на день. Можливо й на море вдасться вибратися. Давненько я там не бував.

Щоб виконати всі плани по горах на цей рік треба ще сходити на озера Свидовця та відвідати Колочаву та підкорити вершину Стримба. Чи вдасться це зробити в найближчий час все залежить від мого хорошого приятеля. Поїде він туди, значить поїду туди і я.

А ні, то подорож відкладу на пізніше й вже буду думати сам як туди добратися вже власним ходом.

Хоча, в тій же Колочаві треба побувати. Там є безліч музеїв, цікавих пам’ятників тощо.

Також читайте:   Домашні тварини вдома: за чи проти?

Приїзд делегації із-за кордону. Є у Воробуса друг дитинства, який вже незабаром навідається в Україну. Цікаво буде його побачити, а ще цікавіше почути як живуть в країні де багато наших співвітчизників.

Дощовий Львів

Ну, чесно кажучи вже мене дістала така погода. Я люблю свіжість, але ж нервує коли як тільки одягнеш білі штани знову починає з неба щось капати.

Та на елементарний шашлик неможливо сходити.

Відкриття футбольного сезону

Ніколи б колись не міг подумати, що мені цікавіше буде ходити на матчі першої та другої ліг чим на прем’єр-лігу. З’їздив на гру футбольного клубу «Львів» у Рава-Руську, відвідав гру першої ліги між винyиківським «Рухом» та «Колосом» з Ковалівки.

Залишився більше задоволеним чим сходив на матч «Карпат». Люди з цього клубу також є для мене дивними. Міг би зараз багато чого написати, але людина, яка це прочитає зрозуміє.

А ще минулого тижня дуже класно провів час у хорошій компанії. Так весело я вже давно не відпочивав. Сподіваюся, що стане доброю традицією робити подібні святкування.

Життя триває. Кожного дня пізнаю для себе щось нове. Вчитися ніколи не пізно.

І найголовніше, поставив собі за мету зробити кардинальний крок у житті. Незабаром це має статися.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*