Фінал IT-League. “LOHIKA” програла “SELECTO” - Блог про Львів

Фінал IT-League. “LOHIKA” програла “SELECTO”

it-league

І знову про футзал на сторінках блогу Воробуса.

Вчора вашому автору довелося пробувати на незвичній для себе події, а точніше фіналі IT-ліги, який відбувся у спортивному комплексі львівського національного університету імені Івана Франка.

На цю подію мене запросив тренер команди «Global Logic» Назар Яцишин. Довго думав чи вартує мені йти на маловідомі для мене змагання, але здоровий глузд таки переміг і я поїхав на вирішальний матч сезону.

І, варто сказати що не пожалів. Там було на що подивитися.

Перед фіналом IT-ліги довелося відвідати матч «Відкритого кубка Львівщини з футзалу» між «Енергією» та «ІнБев/НПУ», то матч серед програмістів видався куди цікавішим.

Тут було все: глядацька підтримка ( в одному з епізодів з трибун навіть полетів дорогий мобільний телефон), камбеки від однієї та другої команд, серія пенальті, радість одних і розчарування інших.

Фінал вдався на славу.

Та, про все, по-порядку.

Отже, за право називатися кращою командою IT у сезоні літо 2017 зійшлися команди: «LOHIKA» та «SELECTO».

До гри спілкувався з багатьма знайомими, яких вдалося зустріти у спорткомплексі на вулиці Черемшини, то жоден з них на всі сто відсотків не був впевнений хто виграє цей фінальний двобій.

Розпочали поєдинок краще гравці «логіки». Вже у дебюті гри вони повели в рахунку 2:0 й були дуже близькими до того, щоб навіть зробити рахунок 3:0 на свою користь.

Також читайте:   Ліга чемпіонів: стали відомі всі групи Елітного раунду

Але, як це часто трапляється у футболі (футзалі) не забиваєш ти – заб’ють тобі. «Селекто» багато «катали» шкіряного, контролювали м’яч, били по воротах й згодом вони були винагородженні за свої старання.

3 голи без відповіді й вже ця команда попереду в рахунку. В ці хвилини «Логіка» виглядала приреченою. Але, на те він і спорт, що у ньому часто відбуваються камбеки.

Гравці цієї команди за деякий час зуміли не лише зрівняти рахунок на табло, а й вийти вперед.

Атмосфера

Тут же «Селекто» бере тайм-аут і випускає п’ятого польового гравця. Неймовірно, але за декілька секунд до завершення гри їм таки вдається врятуватися, а у серії пенальті й взагалі виграти поєдинок.

Зал аплодував командам стоячи. Було за що…

Команда «SELECTO» – переможець IT-ліги сезону літо2017, друге місце зайняла команда «LOHIKA», третє у «ARROW DIGITAL».

Після гри тренер команди «Global Logic» Назар Яцишин як і Воробус залишився задоволеним від побаченого. Ще б пак.

Аматорський футзал у нас на правильному шляху розвитку на відміну від професійного.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*