Футбол. Перша ліга. “Рух” у Винниках програв “Балканам”

Ігор Шуховцев

Вихідні лише розпочалися, то ж Ігор Воробус як і решта людей відпочиває. Цього тижня вирішив нікуди не їхати, а залишився у Львові.

Само собою сидіти вдома – це не моє, тому вирішив з’їздити на футбол у місто Винники, що в 6-ти кілометрах від міста Лева.

Так і думав, що на поєдинок першої ліги України за участю місцевого «Руху» прийде менше людей як завжди.

Причин на це може бути багато. Але, мабуть, основна – це те, що паралельно на стадіоні «Україна» проти «Сталі» з Кам’янське грали «Карпати» й багато футбольних фахівців поїхало саме туди.

Про зелено-білих якось згодом, а поки що про поєдинок «Руху».

Отже, наша команда у черговий раз програла і це вже, враховуючи поєдинок 1/32 фіналу Кубка України, четверта поразка поспіль.

Щось у Григорія Козловського й компанії не залагодилося. Як на мене, є серйозні проблеми в атаці. Форварди ніби є, але ж забивати нема кому.

Ось і у матчі з клубом «Балкани» винниківські футболісти стали на старі граблі. Протягом цілого поєдинку було безліч моментів щоб забити принаймні один гол у ворота свого суперника, але то воротар, то виконавська майстерність підводила футболістів.

Також читайте:   «5х5» оголосив імена найкращих футзалістів України у 2019 році. Гравець до 17-ти років та легіонер

«Балкани» чогось надзвичайного не показали. Як у матчі в другій лізі футболісти з Одеської області показали ту саму гру. Максимальна гра в захисті й при можливості здійснення контратак. Одна за таких вилазок у кінці першої 45-ти хвилинки завершилася голом.

Все…

Що ще кинулося в очі, так це повну інертність на лаві запасних головного тренера «рухівців» Мостового. Він сьогодні був аж занадто інертним. Невже його можуть попросити у відставку?

Час покаже… Але, те, що нападника команді з передмістя Львова потрібно – факт однозначний.

І до подій позафутбольних. Чисто випадково дізнався що одним із тренерів команди «Балкани» є відомий у минулому воротар луганської «Зорі», маріупольського «Іллічівця», харківського «Металіста» Ігор Шуховцев.

Після гри вдалося поспілкуватися з ним. Радості від перемоги Ігор не приховував, а в кінці навіть вдалося зробити фото напам’ять.

Вже незабаром на «Рух» чекають нові випробування й будемо сподіватися, що серія з поразок зміниться серією перемог. Пора би вже…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*