Футзал. “Кубок Львівщини-2017”. Щоденник першого ігрового дня

День перший

Як і обіцяв Воробус одразу ж по завершенні матчів на «Кубку Львівщини-2017» з футзалу підводимо підсумок першого ігрового дня.

Отже, розпочалося все із товариського поєдинку в якому івано-франківський «Ураган» зустрічався із діючим чемпіоном країни херсонським «Продексімом».

В цій грі наставники обидвох команд вирішили задіяти своїх гравців, по-різному. Якщо тренер «Продексіму» Ігор Москвичов виставив всю основу, то тренер «Урагану» дав пограти молодим гравцям.

Зокрема, не грали старожили Андрій Сімка, Петро Шотурма, Роман Кіндратів та воротар Віталій Біров.

Але, навіть незважаючи на відсутність цих гравців, команда з Івано-Франківська дала бій своєму супернику.

До перерви молоді «ураганівці» вели 2:0. Щоправда, в другій 20-ти хвилині клас гравців з Херсону дався взнаки й вони довели свою повну ігрову перевагу до логічного завершення 2:5.

Та, на те він і є футзал, що команди часто роблять камбеки. Його спробував зробити Павленко і компанія й варто сказати, що їм це майже вдалося.

Спершу при рівних складах, а потім завдяки грі в п’ять польових «Ураган» зумів скоротити рахунок в грі до 4:5. На більше ні сил, ні часу не вистачило.

Перемога «Продексіму» й вже завтра обидві команди стартують на турнірі «Кубок Львівщини-2017».

Також читайте:   Футзал. Гранд ліга Львова. "Імперія" - "Нові імена". Анонс

Одразу ж після цієї гри на майданчик палацу спорту «Галичина» вийшли рівненський «Кардинал-Рівне» та новачок екстра-ліги одеський «Епіцентр К Авангард».

Про цей поєдинок говорити аж так багато нема чого. Піддубний і компанія повністю переграли свого суперника й закономірно перемогли із рахунком 6:1.

Можу лише сказати, що якщо одесити будуть так грати і в регулярному чемпіонаті, то будуть на самому низу турнірної таблиці. Ця команда аж ніяк не вразила.

Ну, а в завершальному поєдинку першого ігрового дня оновлена львівська «Енергія» зіграла проти команди ІнБев/НПУ», яка представляє одразу ж два міста Житомир та Київ.

Якщо бути відвертим, то господарі паркету мене розчарували. Розумію, що команда знову будується, після завершення сезону «енергетиків» покинули її лідери, але ж і за майбутнє треба думати.

Поки що гра нашої команди не вражає. Хоча, навіть за таких справ здобути «вікторію» таки вдалося.

2:1 перемога «Енергії», хоча по грі львів’яни довгий час програвали 0-1.

Таким собі героєм зустрічі став «енергетик» Тарас Кузь, який забив вирішальний гол завдяки індивідуальним діям.

На цьому все, завтра другий ігровий день.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*