“Карпати”, “Рух” та “ФК Львів” синхронно зіграли внічию - Блог про Львів

“Карпати”, “Рух” та “ФК Львів” синхронно зіграли внічию

Карпати - Олександрія

Після тривалої паузи, пов’язаної з відсутністю вашого автора у місті Лева, ми повертаємося.

Щоправда не надовго, адже вже зовсім скоро Ігор Воробус знову вирушить у подорож щоб згодом поділитися враженнями від побаченого.

Тому, не гаємо часу, а поїхали.

І перше про що будемо говорити так це про свіжу футбольну інформацію. Наступили чергові вихідні, а це означає, що свої чергові поєдинки зіграли львівські команди.

Зокрема, вчора на стадіоні «СКІФ» футбольний клуб «Львів» приймав гостей із Вінниці «Ниву».

Гра завершилася внічию 1:1. При чому по ходу гри львів’яни перемагали, але завдяки пенальті гості зуміли вирівняти цифри на табло. Багато хто каже, що пенальті в цьому епізоді не було. Звісно, що рефері видніше, а нам від того не легше.

1:1 і вже другий тур поспіль Михайлів і компанія не можуть перемогти. Хоча, якщо чесно, не радує не перемога «Львова», а команди, які ще у першому колі знімаються з чемпіонату.

Важка доля спіткала «Тернопіль», на другу гру поспіль не вийшов київський «Арсенал». Так можна й чемпіонат не дограти.

От уявіть собі які згодом будуть тривалі паузи між іграми.

Також читайте:   Чемпіонат світу з футболу 2022: чого очікувати та які прогнози букмекерів?

У рамках першої ліги винниківський «Рух» поїхав грати футбол в гості до поточного лідера чемпіонату «Арсеналу», який проводить свої матчі у селище Щасливе що у Київській області.

Незважаючи на те, що перед грою багато хто похоронив команду Григорія Козловського, на цей раз «рухівці» зіграли добре. Гра була рівною й завершилася «сухими» нулями.

Хто сподобався в цій грі, так це кіпер з Винник Ільющенков, який свого часу провів не один матч у складі львівських «Карпат».

До речі, про зелено-білих. Вони знову розчарували. Кілька хвилин тому завершилася гра у місті Лева й «Карпати» знову не перемогли.

Так, на перший погляд зіграти внічию з учасником єврокубків «Олександрією» за щастя, але ж якщо поглянути які люди вийшли в команді Володимира Шарана на цю гру, то все стає зрозуміло.

Гості готуються до матчу-відповіді проти білоруського «БАТЕ» й вирішили пожертвувати грою з «Карпатами». Своє вони здобули зігравши внічию 0:0.

«Леви» ж розчарували. Знову накупили кучу незрозумілих легіонерів, а результату нема.

Буде він у наступному турі?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*