Як “Верес” і “Шахтар” у Львові грали - Блог про Львів

Як “Верес” і “Шахтар” у Львові грали

Верес-Шахтар-1:2

У 7-ому турі чемпіонату України з футболу в гості до рівненського «Вересу», який проводить свої матчі у Львові на стадіоні «Арена Львів» приїхав не хто-небудь інший, а чемпіон країни – донецький «Шахтар».

Ваш автор не міг пропустити футбольне свято у місті Лева. Тим більше, що за прогнозами гру мала відвідати велика кількість шанувальників з міста Рівне.

Забігаючи наперед скажу, що зібралося на матчі рівненської та донецької команд близько семи тисяч глядачів. Більшість з них вболівала за «Верес», менша за «Шахтар». Були й такі, що просто прийшли подивитися на футбол.

Та, про все, по-порядку.

Десант вболівальників з Рівне

Наскільки мені відомо, «Верес» організував своїм фанам черговий виїзд на гру. На цей раз у місто Лева приїхав потяг. Вартість поїздки за маршрутом Рівне-Львів-Рівне вартувала лише 60-ть гривень.

Це ж не такі великі гроші. Я би й сам поїхав якби таке було.

Торсида віддячила клубу своєю несамовитою підтримкою. Вболівальники розташувалися на двох кінцях стадіону й досить часто перекрикувалися скандуючи «Верес», «Рівне». Не обійшлося й без головної пісні команди «Два кольори».

Так зрозумів, що вона стала символом червоно-чорних.

Голи

Не встигли глядачі як слід всістися на своїх місцях як господарі поєдинку відкрили рахунок. Це Валерія Федорчука вивели віч-на-віч із кіпером «гірників» Андрієм П’ятовим і той не схибив.

Несподіванка? Принаймні для тренерського штабу «Шахтаря» точно, адже одразу ж після цього епізоду «головний» Пауло Фонсека вийшов до бровки поля й до завершення гри її не покидав.

Також читайте:   Воробус на день стане хокеїстом

Згодом він ще й на суддів почне «гнати», але це буде потім. Поки що діючим чемпіонам країни довелося відігруватися.

Якщо відверто, то виглядали вони якось слабо. Атаки то були, але в діях «гірників» явно бракувало свіжості й лише після виходу на поле Тайсона «Шахтар» заграв так як вміє.

Хоча, той же «Верес» цілком міг претендувати, як мінімум, на нічию. Просто дивним залишається для мене рішення головного тренера цієї команди Юрія Вірта, який, маючи у своєму складі непоганих гравців не робить заміни.

Роби у кінці заміни й голу від «Шахтаря» можливо би не було. А так «гірники» тиснули, тиснули й таки добилися свого. Гравці «Вересу» помилилися при створенні штучного офсайду й Дентіньо скористався таким подарунком.

Перед тим же Марлос не без допомоги рикошету зрівняв рахунок в зустрічі.

Слова Пауло Фонсеки

На післяматчевій прес-конференції тренер «Шахтаря» сказав, що є певні люди, які через суддів чинять тиск на його штаб. Хто саме ці люди він так і не сказав.

Новий Луческу?

На цьому все…

P.S. Ще забув згадати охорону стадіону “Арена Львів”. Після гри поціновувач автографів хлопчина років 15-16 хотів взяти автограф у когось з гравців “Шахтаря” вже біля автобуса. Злісний дядько як зловив його за шию думав розірве. Рагулі є рагулі… З такими країну не зміниш.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*