Як “Верес” і “Зоря” грали футбол у Львові

Верес - Зоря

У 5-ому турі чемпіонату України з футболу в гості до рівненського «Вереса» завітала луганська «Зоря».

Здається нічого особливого в цьому поєдинку не було якби не одне «але». Річ у тому, що свої домашні поєдинки народний клуб проводить у місті Лева.

Заради цікавості вирішив сходити на цю гру й подивитися а скільки ж людей ходить на матчі клубу з Рівне, чи користується популярністю серед вболівальників міста цей клуб.

Все-таки, як не крути, а головною командою залишаються «Карпати», які, нагадаю, свої поєдинки проводять на старій «Україні».

16 година дня (рівно година до початку гри) зі сторони вулиці Стрийської люди йдуть на футбол. Щоправда, їх не так багато. Лунають розмови про Рівне.

Ще кільки хвилин підходжу до кас стадіону «Арена Львів» й біля них зустрічаю цілу армію вболівальників «Вереса». Вони приїхали підтримати свою команду.

До речі, «тікети» на гру вартували від 30-ти гривень.

Загалом гру між «Вересом» та «Зорею» відвідало близько двох тисяч вболівальників. Враховуючи те, що матч відбувався на нейтральному полі, досить непоганий результат.

Воробус на грі Вереса

Протягом гри рівненська торсида не замовкала ні на хвилину. Вигуки, барабани, пісні все це було. А головним хітом стала пісня «Два кольори», яка неодноразово лунала на стадіоні.

Також читайте:   Підсумки “Фіналу чотирьох” Ліги чемпіонів – 2022. «Барселона»

Щодо гри, то особливо розповідати нема про що. Занадто великою була ціна помилки в цьому протистоянні. «Верес» після перемоги у минулому турі над «Зіркою» несподівано злетів доверху турнірної таблиці.

Постійний учасник єврокубків «Зоря» навпаки загальмувала й протягом 4-ох турів Вернидуб і компанія не могли відчути смаку перемог.

Фани

«Коуч» луганчан сильно нервував, а коли вдалося забити переможний гол, то не стримував емоцій. Про це він також говорив на післяматчевій прес-конференції, де один із журналістів задав питання про тягар відповідальності.

Розчарованим був його колега по цеху Юрій Вірт. За рівної гри «Верес» поступився. Хоча, міг зіграти принаймні внічию.

Проте, народному клубу розчаровуватися не варто. Із такою любов’ю своїх вболівальників (після гри продовжували підтримувати свою команду) можна не сумніватися, що їхні перемоги ще попереду.

«Зорю» ж чекаємо на стадіоні «Арена Львів» вже восени, коли ця команда будуе грати свої матчі в рамках Ліги Європи.

Як мінімум три матчі єврокубків Львову гарантовані.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*