25:0, перемога “Винник” та нічия ФК “Львів”

Минулих вихідних представники Львівщини провели чергові футбольні поєдинки у рамках прем’єр, першої та другої ліг.

У найвищому дивізіоні львівські «Карпати» після нищівної домашньої поразки від рівненського «Вересу» 1:6 грали на виїзді з учасником єврокубків луганською «Зорею».

Якщо відверто, «леви» знову не вразили. Коли подивився статистику після гри, то просто отетерів. Як можна за цілий матч не завдати жодного удару по воротах свого суперника? На що Вернидуб і компанія відповіли аж 25-ма!!!

Щастя від Бога, що «Карпати» таки не програли. Але, якщо так буде й надалі, то вже в наступному турі поразки від одеського «Чорноморця» не уникнути.

Побачимо як зуміє перебудувати команду зі Львова новий-старий тренер Зайцев.

У першій лізі нарешті переміг винниківський «Рух», який свій поєдинок чергового туру проводив не у рідних Винниках, а приїхав грати у Львів на стадіон «СКІФ».

Чи то нова арена так вплинула на гравців, чи це просто збіг обставин, але «рухівці» перемогли не слабі «Оболонь-Бровар» із рахунком 1:0 й потрохи починаються вилазити з дна турнірної таблиці.

Також читайте:   Футбол. Розпочався продаж квитків на гру між Україною та Сан-Маріно

В наступному турі Мазяр і компанія поїдуть грати футбол на південь України до місцевого клубу «Миколаїв».

У другій лізі знову загальмував футбольний клуб «Львів», який після чудового старту на початку чемпіонату збавив оберти й тепер перемоги все частіше чергуються з поразками та нічиями.

От і в черговому турі команда Романа Михайліва зіграла навиїзді внічию 0:0 з чернівецькою «Буковиною» й зараз перебуває на четвертому місці в турнірній таблиці.

Від першого місця нашу команду відділяє аж 12-ть очок.

В наступному турі львів’яни зіграють вдома проти житомирського «Полісся», яке на даний момент перебуває на 7-ому місці в турнірній таблиці.

До речі, а вже найближчої середи, 20 вересня на стадіоні «СКІФ» буде знову футбол. У рамках кубка України футбольний клуб «Львів» гратиме проти провінційної «Демні», яка у попередніх раундах змагань вже наробила сенсацій обігравши по черзі дніпропетровський «Дніпро» та вже згадуване вище житомирське «Полісся».

Початок цієї гри о 19 годині.

Фото: footboom.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*