ФК “Львів” – СКК “Демня”. Свято футболу вдалося - Блог про Львів

ФК “Львів” – СКК “Демня”. Свято футболу вдалося

Львів - Демня

Вчора, 20 вересня проходили матчі 1/16 Кубка України з футболу. Цей турнір здавна користується популярністю серед людей і в першу чергу тоді, коли у змаганнях приймають участь нижчі за рангом команди.

От і цього року вже кілька команд зробили сенсацію, у тому числі й аматорський клуб з селища Демня.

На попередніх стадіях змагань були биті обезкровлений «Дніпро» та житомирське «Полісся».

Тому, цікаво було подивися, а що ж Гусаковський (тренер СКК «Демня»-авт.) і компанія зможуть протиставити представнику другої ліги України футбольному клубу «Львів».

Шкода, що ця гра не відбулася у селищі. Думаю там би було справжнє свято футболу. Хоча й без цього матч на стадіоні «СКІФ» викликав ажіотаж серед вболівальників.

Помітно, що потрохи відроджений клуб завойовує любов у львівських вболівальників. А чому б і ні? Так як грають «Карпати» вже незабаром зелено-білі можуть залишитися без фанів.

Та, про «левів» ми поговоримо згодом, а поки що про дербі між «ФК Львів» та «Демня».

Перед грою мене розсмішили стюарди. Хотів зайти на стадіон з боку університету Франка, на що мені сказали, що треба обходити бо тут сидять фани «Демні», яких ретельно охороняють. Тю, відколи то люди з сусідніх сіл бояться їхати у Львів?

Також читайте:   Футбол. Квитки на Шахтар - Порту у продажу із 9 вересня, Україна - Македонія із 14 вересня

Менше з тим, що вже маємо, те маємо. Обійшов і влаштувався на трибунах, де більшість вболівала за команду зі Львова.

Одразу ж зазначу, що поєдинок сподобався. Помітно було, що обидва колективи хотіли пройти у наступну стадію змагань. Десь «Львів» виглядав краще, бо грає в другій лізі України, але й гравці «Демні» пристойно огризалися.

Голи

Першими забили підопічні Чіха. Це Сергій Кисленко здається несильно пробив, на який кіпер «Демні» Крашевський зреагувати не зумів. Прикра помилка і здавалося аматорам відігратися буде вкрай важко.

Іншої думки про це був Андрій Борик, який вже через чотири хвилини після передачі свого партнера ударом головою зрівняв рахунок в грі.

А переможний м’яч команда Романа Михайліва забила під кінець гри. Ключовим епізодом вважаю стало вилучення Івана Дикого (фол останньої надії). «Демня» пробувала дотягти до додаткового часу, але не змогла.

Олексій Омельченко метрів із 10-ти розрядив свою гармату з якою воротар гостей справитися не зумів.

Хороший матч у якому переміг сильніший. Команді із селища на Львівщині дякуємо за прекрасну гру, а від «Львова» очікуємо не менш змістовної гри вже в 1/8 фіналу, де цілком ймовірно на «СКІФ» приїде команда прем’єр-ліги.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*