Футбол. Ліга Чемпіонів. Манчестер Сіті – Шахтар – 2:0 (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Чемпіонів. Манчестер Сіті – Шахтар – 2:0 (відео)

Манчестер Сіті - Шахтар

Вчора в Європі був великий футбольний день, проходили поєдинки другого туру Ліги Чемпіонів.

Як відомо, Україну в цих змаганнях представляє донецький «Шахтар», який в цьому турі поїхав грати в гості до одного з грандів світового футболу англійського «Манчестер Сіті».

До гри багато фахівців говорило про те, що «гірники» не зможуть нав’язати боротьбу своєму супернику й програють з великим рахунком.

Гра показала, що це було далеко не так. Українська команда грала добре, проводила цікаві атаки, можливо не завжди справа доходила до аж таких небезпечних моментів, але тим не менше виглядали ми пристойно.

У зайвий раз не хочу описувати всі моменти цієї зустрічі, а зосереджуся на кількох епізодах, які залишилися для мене незрозумілими.

Гол «Манчестер Сіті»

Всередині другого тайму господарі поля відкрили рахунок в зустрічі, коли Де Брюйне ударом із-за штрафної застав зненацька кіпера «Шахтаря» Андрія П’ятова.

Особисто я вважаю, що це помилка воротаря. Не може страж воріт такого рівня пропускати такі голи. Що заважало Андрію П’ятову відбити цей удар? Тим більше, що він його бачив.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Карпати 0:1 Севілья (відео)

Проспав?

Багато хто зі мною не погоджується й каже, що все навпаки – винні захисники.

Пенальті у ворота «Шахтаря»

При всі повазі до рефері цієї гри ставити такі «точки» – це нонсенс. Та таких «пеналів» за гру можна давати 10, якщо не двадцять.

Добре, що в цьому епізоді згадуваний вище П’ятов виручив свою команду.

Пенальті у ворота «Манчестер Сіті»

Скільки дивлюся футболу завжди був за справедливість. Ось і в цьому епізоді якщо ти дав сумнівне пенальті у ворота команди з України, то що заважає це зробити у ворота англійських «міщан»?

Так, «Шахтар» програв по ділу, команда Хосеп Гвардйоли переграла свого суперника, але тема рефері при участі українських команд є актуальною.

Що далі?

А далі все в наших руках. На «гірників» очікують матчі з голландським «Феєнордом», де потрібно буде брати максимум очок щоб у подальшому зберігати шанси на вихід з групи з другого місця.

В іншому ж разі знову буде Ліга Європи.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку між «Манчестер Сіті» та «Шахтарем»:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*