Що це за вірус від якого так погано?

Болить шлунок

Люблю коли читачі блогу пишуть критичні слова на адресу вашого автора. Я їх розумію, один футбол вони читати не можуть.

Хочете цікаві теми? Будь-ласка. Вже зараз поговоримо на тему здоров’я.

Так от, не знаю як там кого, а Ігоря Воробуса нещодавно вразив дуже цікавий вірус. Навіть були думки, що не піду через цю недугу на весілля. Але, таблетки та велика кількість води допомогла стати на ноги.

Що саме болить у Воробуса й що це за вірус?

В один прекрасний момент у мене почав боліти живіт, піднялася температура й складалося таке враження, що ще так кілька годин й прийдеться викликати швидку настільки було кепсько. Плюс коли пробував щось їсти, то одразу ж ставало погано.

Знаю, зараз багато хто напише, що треба більше слідкувати за гігієною, мити руки з милом, не їсти вуличної їжі й так далі. Але, все це не так.

Інколи народ мене підколює настільки часто я мию руки. За вуличну їжу взагалі мовчу. Свого часу круто отравився хот-догом й стараюся такої їжі не їсти.

У мене є власний раціон, стараюся його дотримуватися й можливість харчового отруєння відкидаю.

Також читайте:   Як Воробусу на Androidі зникають гроші з рахунка

Так що ж відбувалося зі мною? Виявляється на подібні скарги в останні дні жалілася не одна людина. Принаймні серед моїх знайомих таких було безліч.

Індивідум живе, нормально функціонує й в один прекрасний момент починає блювати, спостерігається постійна нудота й підвищується температура.

Само собою, що після кількох днів поганого самопочуття вирішив звернутися до лікарів й вони сказали, що зараз у повітрі «ходить» вірус, який у першу чергу вражає шлунок.

Не дивно, що коли починаєш що-небудь їсти, то можуть початися проблеми.

Як лікуватися? У першу чергу радив би звернутися до лікарів. Саме люди в білих халатах можуть визначити ваш діагноз й призначити необхідний курс лікування.

А поки до них черга не дійшла, то треба пити багато води, старатися багато не їсти й пробувати випити що-небудь від шлунку. Як варіант, активоване вугілля, мезим, атокисл й так далі.

Найголовніше не переборщити.

До речі, поступово осінь бере естафету у свої руки й на вулиці вже не так тепло як це було колись. Зима незабаром, дорогенькі, тому тримаймося.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Lanagur 22.09.2017 пише:

    Воробус, не лякай вже так людей, і за що треба триматись, як зима прийде?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*