Воробусу і його блогу виповнилося 8 років

8 років

Якщо чесно я й забув що про цю дату, але наша постійна читачка Ланагур про неї нагадала.

Мова йде про день народження блогу, яке з року в рік наступає й наступає Ми вже не маленькі, а нам вже 8 років. Як казав один мій хороший приятель – постарішали й нарешті після дитячих садків пішли до школи.

Жарти жартами, а якщо бути серйозним то й не віриться що веду ресурс вже стільки часу. Так, можливо колись писав більше, було на це більше часу. Тепер же є багато іншої роботи й інколи на ресурс про Львів просто не вистачає сил.

Тим не менше за «Воробуса» пам’ятаю, навіть скажу більше у блокноті в мене є близько 60-ти не розкритих тем. Ще колись собі запланував їх написати й руки ніяк до них не доходять.

Стане холодніше, поховаємося у свої домівки й саме тоді буде час більше сидіти за комп’ютером й друкувати пости.

Що за рік змінилося на блозі й яким буде восьмий рік функціонування нашого ресурсу?

Не буду приховувати, що відвідуваність впала. На це є ряд як об’єктивних так і суб’єктивних причин.

І річ тут не в тому, що я почав менше писати. Просто час йде перед, змінюється світ й вже зараз блог Воробуса не є унікальним. Кожного дня створюються нові ресурси, нові проекти, які люд краще «хаває».

Також читайте:   Про заробіток в Інтернеті

Хоча, можу ще посперечатися скільки вони проживуть. Але, то таке…

Я ж стараюся завжди знаходити для наших читачів щось нове, ходити на події, які є не такими популярними серед інших ЗМІ. Одним словом , публікую пости про щось цікаве.

У рік що наступив планую більше уваги приділяти поїздкам закордон. В Україні вже багато де побував, треба й в інші країни з’їздити й в гори, в тому числі.

Про всі плани розповідати не буду, а краще через цей пост подякую всім людям, які хоч раз в житті заходили й читали мої публікації. Серед них є також постійні читачі що пишуть, дзвонять, хвилюються за мене.

Дякую що ви є.

Щодо теми публічного святкування, як зараз пам’ятаю 2-й день народження блогу коли у барі «На Соборній» зібралася велика кількість народу. Ох, і весело тоді було.

Хочеться повторити подібне, але чи вдасться? Робіть пропозиції, можливо й що-небудь з цього вийде.

Залишайтеся з нами…

Ваш, Ігор Воробус

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*