Фк Львів б’є Сталь і виходить у чвертьфінал національного кубка (відео)

Роман Михайлів

Вчора в Україні був великий футбольний день. Проходили матчі 1/8 фіналу Кубка.

Приємно, що Львів не залишився осторонь цих змагань, адже бере участь у них ще досі представник другої ліги України футбольний клуб «Львів».

Щоб пройти у наступний раунд змагань нашій команді треба було обіграти не кого-небудь, а представника прем’єр-ліги України – «Сталь» із містечка Кам’янське.

Ця команда на даний момент замикає турнірну таблицю у найсильнішому дивізіоні, але клас команд то різний.

У підтвердження цій тезі дебют гри, коли господарі ніяк не могли звикнути до поля. В один прекрасний момент наші футболісти сіли в захист і досить швидко пропустили.

Якщо чесно, то після пропущеного голу у команду не вірив. «Сталь» і надалі гнула совю лінію й була швидше близькою до другого голу, аніж ФК «Львів» до першого.

Все змінилося у другому таймі, коли гнана публікою команда почала битися за кожен м’яч. У вболівальників почала з’являтися надія й досить швидко їхні улюбленці віддячили голом.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Зоря вдома поступається Легії (відео)

Індивідуальними діями відзначився Кисленко.

1:1 і все розпочинається спочатку.

Потім були ще моменти в обидвох команд, напружені хвилини додаткового часу, де «Сталь» будь-що намагалася здобути перемогу й серія пенальті.

В ній гравець «Сталі» допустився помилки, яка дозволила львівській команді вийти в, увага, чвертьфінал національного кубка. Неймовірний успіх команди Романа Михайліва, який після гри не приховував своє радості.

Не кожного дня новачок другої ліги України доходить до такої стадії змагань. Хоча, як на мене, є ще всі шанси потрапити у півфінал.

Все залежить від того, а хто ж потрапить нам у суперники. А ними, до слова, можуть стати:

Динамо (Київ), «Шахтар» (Донецьк), ФК «Маріуполь», «Десна» (Чернігів), «Дніпро-1» (Дніпропетровськ), Ворскла (Полтава), Верес (Рівне).

Матчі цієї стадії змагань відбудуться на весні наступного року.

Насамкінець, хто не бачив, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашній битві футбольного клубу «Львів» та «Сталі» з міста Кам’янське:

Фото: fclviv.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*