Футбольний вікенд. “Карпати” вигризають нічию у “Динамо” (відео) - Блог про Львів

Футбольний вікенд. “Карпати” вигризають нічию у “Динамо” (відео)

Рух перемагає

Завершився черговий футбольний вікенд, а це означає, що вже традиційно для нашого сайту роблю коротенький огляд поєдинків за участю львівських команд.

Зіграли вони, по-різному. Хтось гірше, хтось краще.

Розпочнемо із львівських «Карпат».

Так виглядає, що критика на зелено-білих таки подіяла й вони почали здобувати необхідний результат.

Звісно що хочеться перемог, але ж і нічия з одним із грандів вітчизняного футболу київським «Динамо» – це також досить хороший результат.

Не мав змоги повністю переглянути це протистояння. Але, з того що бачив можна сказати, що «Карпати» билися за результат і якби фортуна була на нашому боці, то цілком ймовірно можна було би розраховувати на перемогу.

«Динамо» зараз явно не те, що було ще декілька років тому. Команда зі столиці виглядає дуже слабо.

У першій лізі України представник Львівщини винниківський «Рух» поїхав грати футбол у містечко Горішні Плавні до місцевої команди «Гірник-Спорт».

В першому колі змагань наша команда на своєму полі поступилася цій команді з рахунком 2:3. Як не крути, а треба було брати реванш.

Також читайте:   Підсумки виступу команди ЛДУВС на турнірі з футзалу

Він відбувся. Завдяки хет-трику Буя та голу від Євгена Лозового підопічним Володимира Мазяра вдалося здобути впевнену перемогу 4:0.

Солідно…

Після цієї звитяги винниківські футболісти піднялися в турнірній таблиці на 11-е місце. Звісно, це ще не межа, але вже добре що після великої серії невдач наша команда поступово починає перемагати.

Хто розчарував, так це футбольний клуб «Львів», який, нагадаю, виступає в другій лізі України.

Під кінець року команда Романа Михайліва істотно загальмувала. У кубку України молоді хлопці демонструють чудовий футбол, а ось у змаганнях національної першості у них нічого не виходить.

Поразка за поразкою. Саме такі результати демонструє команда зі Львова. Сьогоднішній матч проти явного аутсайдера чемпіонату «Арсеналу» виключенням не став.

Навіть граючи у більшості «Львів» пропустив два голи й у підсумку розгромно програв 0:3.

Схоже, що сезон для нашої команди на цьому завершився. Яка мотивація у гравців невідомо. Ну, хіба що залишився кубок України.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*