Футзал. Кубок України. “Здвиг” поступився “Епіцентру К-10” у першому матчі - Блог про Львів

Футзал. Кубок України. “Здвиг” поступився “Епіцентру К-10” у першому матчі

Назар Русецький

Сьогодні у місті Івано-Франківськ стартував великий футзальний марафон під назвою «Кубок України».

Не особливо слідкую за цими змаганнями. Проте, коли дізнався що в них беруть участь дві аматорські команди Львівщини «Здвиг» та «Галицька Здоба», то зацікавився.

Все-таки, не кожного дня наші команди грають у подібного роду змаганнях.

Першим свій поєдинок провела команда «Здвиг».

Сьогодні Войтик і компанія гостювали в гостях у постійного учасника першої ліги України івано-франківського «Епіцентру К-10».

Звісно, що суперник був фаворитом в цій зустрічі. Але, й варто віддати належне нашій команді, яка не побоялася заявитися у хорошого рівня змагання.

Перед тим як перейти до огляду матчу кілька слів про його організацію. Велике спасибі клубу «Епіцентр К-10» за якісну відеотрансляцію з Івано-Франківська.

Якби ще й коментатор був, то взагалі б їм ціни не було. А так добре, що вдалося переглянути цей матч у прямому ефірі.

Тепер до гри.

Незважаючи на різний статус команд, з перших хвилин гри гравці «Здвигу» дали зрозуміти, що хлопчиками для биття вони не будуть і почали гостро атакувати. Команда билася. У самовіддачі хлопцям зі Львова точно не дорікнеш.

Також читайте:   Статистичні дані ФК «Галицька здоба» у регіональному етапі АФЛУ Першої ліги Львівщини сезону 2020-2021 років

Шкода, що на завершальній стадії змагань протягом усього поєдинку завдати принаймні один влучний удар так і не вдалося. Моменти були й багато. Добре у рамці діяв кіпер «Епіцентру».

Не сказав би, що й господарі поля виглядили аж так потужно. Якщо не помиляюся, минулого сезону ця команда грала ще з одним представником Львівщини «Невгамовними» й тоді підопічні Романа Ярого були якимись сильнішими.

Хоча, чемпіонат у першій лізі ще не розпочався й команда з «Франі» може перебувати не на піку форми. Тим не менше, чотири голи без відповіді вони зуміли забити.

Могли й більше, але чудову в гру в рамці своїх воріт продемонстрував кіпер «Здвигу» Назарій Русецький.

Він неодноразово рятував свою команду від голу, а в одному з епізодів міг навіть влучити у ворота, які залишив його колега по амплуа.

Загалом, якщо підвести підсумок, то гра сподобалася. Звісно, що про вихід у наступний раунд змагань львівська команда може забути. Але, те, що вона дасть бій вже за два тижні у матчі-відповіді можна не сумніватися.

Вдома й публіка допомагає. Будемо в це вірити.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*