“Галицька Здоба” – “Віза-Вторма”. Погляд зсередини - Блог про Львів

“Галицька Здоба” – “Віза-Вторма”. Погляд зсередини

Бойова нічия

Вчора у Львові відбувся перший матч попереднього раунду Кубка України з футзалу в якому львівська команда-аматорів «Галицька Здоба» протистояла представнику першої ліги України івано-франківській «Віза-Втормі».

Цей поєдинок викликав підвищений інтерес у футзальної громадськості Львова й не дивно, що на цю гру зібралася чисельна глядацька аудиторія.

Про матч «пекарів» з «візою» вже було написано багато. Я ж спробую розповісти про те, що залишилося поза кадром.

Організація поєдинку

Приємно, що «Галицька Здоба» спільно з Асоціацією футзалу Львівщини добре підготувалася до цієї гри.

Протягом гри було чути фанів нашої команди, у перерві проводилися конкурси в яких можна було виграти атрибутику «Галицької Здоби», плюс на хорошому рівні була організована трансляція з коментатором та зробили фотозвіт.

Єдине що ще можна було би дівчат запросити щоб у перерві розважали публіку танцюючи, але це вже захцянки вашого автора. 🙂

Ранній початок поєдинку

Я вже пишу про це багато років. Розумію, що зал у нас один і тут окрім футзалу ще й грають волейбол, гандбол, флорбол і так далі. Але, моя думка, що офіційні масштабні події треба проводити не раніше 19 години вечора.

У матчі «Галицької Здоби» проти «Віза-Вторми» якраз під кінець першого тайму прийшло багацько людей. Питаю чому так пізно? Відповідь банальна – на роботі.

До речі, про зал. Як на мене, його треба хоч трохи реконструювати. Не може бути такого що протікає дах, незрозуміло що відбувається з паркетом. В деяких епізодах складалося таке враження, що його не добре помили.

Також читайте:   Футбол. За вихід на чемпіонат світу-2014 Україна зіграє з французами

Гра «Галицької Здоби»

Враховуючи те, що ця команда по статусу аматори, то зіграли непогано. Десь очікував виходу п’ятого польового гравця щоб намагатися здобути перемогу, але вже після гри, спілкуючись з головним тренером львівської команди Сергієм Тригубцем, зрозумів що ризикувати не хотів ніхто.

Попереду матч-відповідь і саме в Івано-Франківську буде вирішуватися доля виходу в наступний раунд змагань.

Гра «Віза-Вторми»

Очікував більшого. На початку року, коли франківці грали проти «Княжого ринку», вони виглядали краще. Можливо це пов’язано з тим, що першість першої ліги ще не розпочалася.

А може це все хибні думки і просто «пекарі» не дали зіграти у свою гру цій команді.

Епізод з пенальті

Коли сидів на трибунах, то спершу здалося ніби пенальті не було. Проте, вже тепер переглянувши повтор можна сказати зовсім інше. Рука була, а це що? Правильно, пенальті.

Рука

Суддя на цей раз вирішив не ставити «точки».

Матч-відповідь

Відбудеться 1 листопада й там нашій команді буде дуже важко. «Віза-Вторма» потужно грає на своєму паркеті й перемогти буде не легко. Але, знаючи Сергія Тригубця, Назарія Яцишина можна не сумніватися, що вони так просто не здадуться.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*