“Нові імена” у товариському поєдинку обіграли “Інтер Юніор”

Нові імена обіграли Інтер Юніор

Триває футзальне міжсезоння в аматорському футзалі Львівщини. Команди готуються до старту нового чемпіонату, який стартує в кінця жовтня.

Команда «Нові імена» також буде брати участь у цих змаганнях. Цього сезону у планах заявитися в першу лігу. Хоча, все ще може змінитися. Поки що ж проводимо товариські поєдинки.

Зокрема, вчора у СК «Інтерспорт» (Мотозавод) відбувся спаринг проти колективу «Інтер Юніор». Ця команда теж планує брати участь у зимовому чемпіонаті.

Щоб наш читачі розуміли «Інтер Юніор» – це не та команда, яка грала влітку в одній із ліг міста Львова. У вчорашньому поєдинку окрім молодих виконавців на майданчик також виходили такі футзалісти як Авраам, Ковалишин, Ременець, Хомченко та інші.

У першому таймі перевага повністю була на боці нашої команди, коли у ворота суперника було відправлено шість голів без відповіді.

Дублями відзначилися Сергій Нікітін, Іван Мрочко. По одному голу забили Володимир Ільків та його тезка Володимир Великий.

Не скажу, що «інтеристи» не могли забити. Просто вдало у воротах стояв Ігор Воробій, який після проваленої минулої гри цього разу виглядав досить непогано.

Також читайте:   Кубок ліги: за чи проти?

Ще цікавіше стало в другій половині зустрічі. «Інтеристи», намагаючись врятуватися, замінили воротаря на п’ятого польового гравця й ця тактика згодом почала приносити свої плоди.

Гравці «Нових імен» втомилися захищатися й почали пропускати голи у свої ворота. Добре, що Володимир Великий за рахунку 6:2 вбив повністю інтригу, коли ударом в пусті ворота зробив рахунок 7:2.

До завершення гри «Інтер Юніор» ще три голи відіграли й тим самим підсолодили гіркоту поразки.

7:5 перемога «Нових імен».

Хороший спаринг з хорошою командою напередодні початку нового чемпіонату.

Цілком ймовірно, що вже наступного тижня наша команда зіграє ще один спаринг проти «Спільноти». Проте, це ще не офіційно.

Насамкінець, пропоную ознайомитися із складом «Нових імен» у грі проти «Інтер Юніор»:

Воробій – Николишин, В. Великий, А. Великий, Парпан, Ільків, Нікітін, Кухар, Пенгрин, Мрочко

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*