Підсумки публікацій на блозі Воробуса у жовтні 2017 року - Блог про Львів

Підсумки публікацій на блозі Воробуса у жовтні 2017 року

Воробус у Польщі

Добігають останні години другого місяця осені, а це означає, що настав час підбити підсумки публікацій.

Як завжди, було багато чого цікаво. Можливо кількість публікацій не така як була колись, але не те є й свої об’єктивні причини. Воробус працює на роботі, багато подорожую й не завжди є час та сили добратися до блогу.

Тим не менше, майже кожного дня стараюся писати про що-небудь цікаве.

Спершу про те, що вдалося втілити в життя й написати.

Отже, найголовніше – це відвідини Польщі. Нарешті зумів вибратися у подорож до сусідньої країни щоб перевірити чи працює біометричний паспорт. Відповідь проста – працює й якщо буде все добре, то за досягнутому не зупинюся.

Попереду нові поїздки. Якщо не цього року, то наступного стовідсотково.

До теми подорожей відніс би також поїздку у місто Київ. Як відомо, наша національна футбольна дружина проводила вирішальний поєдинок за потрапляння на чемпіонат світу-2018 проти хорватів. То ж, вирішив катнутися у столицю. А поки був час, то й відвідав Межигір’я. Ох, і колишній президент там набудував.

Наші читачі будуть сміятися, але вперше в житті побував у селі Страдч. Проїздом бував тут не один раз, а так, щоб прогулятися ні. Варто сказати, що Хресна дорога вразила.

Також читайте:   В Контакте запустив аську

До подій культурних відніс би відвідини центру Шептицького та Свято сиру й вона.

Часто задають мені запитання, а чи цікаво мені ходити по всіх цих подіях? Відповідь очевидна – так. Не одним же футболом жити чи горами.

У темі спорту вартують уваги футболісти футбольного клубу «Львів». Команда Романа Михайліва зуміла пробитися в 1/4 фіналу Кубку України, де вже зовсім скоро зіграють проти «Дніпро-1».

Нарешті перестали програвати «Карпати». Останні два тури за їх участю – це взагалі як манна з небес. Виїзна перемога над полтавською «Ворсклою», домашня нічия з київським «Динамо».

Чого слід очікувати у місяці листопаді?

Перш за все розповідей про минулі подорожі. Матеріалу у мене назбиралося вдосталь.

По-друге, команда за яку я граю стартує у черговому зимовому чемпіонаті з футзалу. Не знаю як там мені будуть довіряти місце у складі, але маю велику надію що гратиму.

По-третє, так виглядає, що можливо вже випаде сніг й поїду на лижі. Хоча, за традицією роблю це в грудні. Цей рік не має стати винятком.

До речі, про сніг. Вчора він був у Карпатах й достатньо таки сильний. Невже прийшла зима?

Дякую що читаєте…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*