Раз у рік і “Карпати” перемагають (відео)

Мякушко

Вже традиційно після вихідних роблю коротенький огляд матчів футбольних поєдинків за участю львівських команд.

Якщо у минулому турі наші команди не зуміли забити жодного голу, то на цей раз все було значно інше.

Розпочнемо з хвалених «Карпат», які кожного сезону ступають на одні й ті ж граблі.

У 13-ому турі наша команда здобула, увага, другу перемогу в чемпіонаті. Не минуло 9-ти турів від першої. І це при тому, що грошові вливання в «левів» непогані.

Менше з тим. Щоб не казали люди, що я лише критикую на цей раз похвалю нашу команду. Грали з одним із лідерів чемпіонату «Ворсклою» з Полтави, терпіли, терпіли, а потім використали свій шанс. Забитим голом відзначився Мякушко.

Одразу ж після цієї гри багато хто із вболівальників заговорив про те, що підопічні Зайцева подолали кризу, є шанси на єврокубкову зону й так далі.

На це відповім лаконічно – нехай спершу стабільно розпочнуть перемагати. Після цього вже можна буде говорити про турнірні завдання. А то один раз перемогли й тепер треба чекати на наступну звитягу 9-ть турів?

У першій лізі України винниківський «Рух» поступився на виїзді одному з лідерів чемпіонату «Колосу» з Ковалівки.

Також читайте:   Футбол. Фоменко оголосив остаточний склад збірної. Все закономірно?

Якщо чесно, то ця поразка читалася. Ще у першому турі чемпіонату підопічні Руслана Костишина грали краще за свого суперника. Проте, тоді «рухівці» за рахунок величезного бажання зуміли здобути перемогу.

В звітній грі все вирішилося ще у першій 45-ти хвилинці, коли у ворота команди з передмістя Львова влетіло 2 голи без відповіді.

В другому таймі завдяки голу від Євгена Лозового вдалося один гол відіграти, але не більше.

Поразка 1:2 й будемо сподіватися, що перемоги у нашої команди ще попереду.

Хто знову розчарував, так це футбольний клуб «Львів», який у рамках другої ліги України зіграв внічию із стрийською «Скалою» 1:1.

Не знаю що сталося з команда Романа Михайліва, але вона реально загальмувала. Поразки чергуються нічийними результатами. За перемоги вже взагалі мовчу.

Цікаво буде глянути на нашу команду у середу, 25 жовтня у матчі 1/8 фіналу Кубка України проти аутсайдера прем’єр ліги «Сталі» з Каменського.

Можливо якраз команду прорве? Пора би вже, бо в чемпіонаті нема то за що боротися.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*