Всі на Київ (в очікуванні матчу Україна – Хорватія) - Блог про Львів

Всі на Київ (в очікуванні матчу Україна – Хорватія)

Вірні Збірній

Пише і не показує Воробус. Як завжди, хочу розповісти багато, але через брак часу нічого не вдається.

Тому, що вже є, то є.

Отже, головною подією днів що минають є футбол.

Ще б пак, адже вже завтра на національну збірну України з футболу очікує надважливий матч за вихід на чемпіонат світу, який наступного року пройде на полях Росії.

Не знаю правда чи наші футболісти поїдуть грати футбол в країну-агресора, але тим не менше, за вихід на світовий форум боротьба триває.

Після перемоги над збірною Косово, щоб, як мінімум, вийти у серію плей-офф Шевченку і компанії необхідно перемагати свого суперника.

Будемо сподіватися, що підтримка у столиці нашої країни, де й пройде матч буде шаленою.

Вже сьогодні Ігор Воробус вирушає до столиці й по приїзді додому планую розповісти про всі перипетії цього, сподіваюся, цікавого поєдинку. Та й, зрештою, не лише про футбол.

На виїзди їжджу не часто, але як випадає нагода, то чого б і ні? Набираючи на клавіатурі ці слова одразу ж згадується поїздка у місто Харків, коли велика армія вболівальників поїхала підтримувати головну команду країни.

Також читайте:   "LIFECELL EUROFANZ-2019". Розклад матчів

Враження від подорожі залишилися неймовірні. Вдалося не те що підтримати головну команду країни, а й познайомитися із великою кількістю нових людей.

Як буде цього разу? Час покаже.

Тому, зараз всі думки про Київ й майбутній футбол. Лозунг «Всі на Київ» є актуальним як ніколи.

Насамкінець, нагадаю турнірну ситуацію в нашій групі.

Після 9-ти зіграних поєдинків лідерство захопили ісландці в активі яких 19 набраних очок і для того, щоб пройти на чемпіонат світу з першого місця цій команді треба вдома обіграти збірну Косово. Думаю, що вони це зможуть зробити й дуже легко.

2-3 місце в турнірній таблиці поки що посідають збірні Хорватії та України, які мають по17-ть набраних очок.

Щоб пройти у плей-офф нашого майбутнього суперника задовольняє навіть нічия, чого неук скажеш про синьо-жовту футбольну дружину.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*