Експрес-маршрути на АС “Західну” існують?

Експрес

Стільки було критики на рахунок АС-Західна на яку віднедавна почали заїздити автобуси Мостиського, Городоцького, Самбірського, Старосамбірського та Турківського напрямів.

Люди жалілися що важко доїхати, безпосередньо автостанція знаходиться у жалюгідному стані, але як це часто трапляється про щось поговорили, пописали й забули. Це стандартно для нашої країни.

Якщо ви думаєте ніби що-небудь після цього змінилося, ви дуже сильно помиляєтеся. Все як було, так і залишили. Навіть скажу більше, добратися на «Західну» стало ще важче чим було.

Вирішив з’ясувати, а чи існують на маршруті обіцяні експреси. Про них же влада міста та області так багато говорила.

У першу чергу пробую знайти інформацію в інтернеті. Який не який, але розклад то має бути.

Знаходжу «інфу» на сайті з розкладом маршруток і там пише, що автобуси їздять від площі Різні на АС-Західна з пів на 7 ранку і до 20 години вечора. Інтервал руху 10-15 хвилин.

Посміявся, адже це все далеко не так як здається на перший погляд. Ваш автора майже кожного сідає на автобуси якраз на площі Різні й до недавнього часу не бачив цих експрес-маршрутів.

У чому ж причина? Їх взагалі нема?

Також читайте:   На Донеччині терористи збили пасажирський літак. Росія колись зупиниться?

Виявляється на маршруті, що я вказав вище курсує лише три автобуси і їздять вони зі 7 години 20 хвилин до 10 години 15 хвилин і ввечері з 16 години і до 19.30.

Ще такого не чув. Не дивно чому Воробус їх так і не міг побачити.

Виникає запитання, а для чого мені автобус о 16 годині якщо мені треба заїхати на «Західну», скажімо, о 12 годині? То я маю сісти й чекати до перемоги?

Що за дибілізм від нашої влади? Звісно, я не тупий й доберуся іншими шляхами, але сам факт залишається фактом. І вони ще й ціги на проїзд хочуть піднімати? Сміх та й годі.

У сусідній Польщі такого й близько нема. Там є чіткий розклад маршрутів, багацько транспорту й з добиранням проблем нема.

Чого не скажеш про Львів, де як не дорогу перериють, то водіям ліньки їхати на маршрут, то автостанції роблять десь за містом. Зробили би вже кінцеву в Городку. Було би цікавіше їхати.

Так, щоб вийшов у 5 ранку й на роботу прийшов година так 12. Весело та й годі.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*