ФК “Львів” у мороз програв СК “Дніпро-1” у чвертьфіналі кубка України

ФК Львів - СК Дніпро-1

Вчора в Україні був великий футбольний день, проходили матчі 1/4 фіналу Кубка України. В одному з таких поєдинків між собою зустрілися два учасники другої ліги футбольний клуб «Львів» та СК «Дніпро-1».

Само собою, що Ігор Воробус не міг оминути увагою цю гру й це, незважаючи на те, що надворі у вечір середи було не так вже й тепло.

Тим не менше, на стадіоні «СКІФ» зібралося достатньо людей, які з першої й до останньої хвилини несамовито підтримували свою команду.

Думаю, що у черговий раз описувати всі моменти в цій грі не варто. Спробую зосередитися на інших цікавинках.

Організаційні моменти

У першу чергу треба подякувати керівництву футбольного клубу «Львів» за те, що футбольний газон на стадіоні «СКІФ» був у прекрасному стані. Коли вже прийшов додому й глянув гру між чернігівською «Десною» та київським «Динамо», то зрозумів, що нам ще пощастило.

Можливо не так добре перевіряли людей перед входом на стадіон, але всі прекрасно розуміють, що при такому холоді дозволити людині пронести елементарний термос з чаєм – це нормальні речі.

Були на грі й фани з Дніпра, які підтримували свою команду на належному рівні.

Також читайте:   Де придбати квитки на поєдинок Шахтар - Севілья

Гра ФК «Львів»

Помітно було, що господарі з усіх сил старалися, дуже хотіли пробитися у півфінал змагань, але лише хвилини-другої не вистачило нам щоб матч перейшов у серію пенальті. Буває…

По грі не сперечаюся, гості з Дніпра виглядали краще. Фактично після того, як львівські футболісти забили гол вони більше нічого й не створили. Дніпряни володіли повною територіальною перевагою й не раз могли засмутити кіпера команди зі Львова.

Гра СК «Дніпро-1»

Ще до гри говорив, що ця команда є дуже незручним суперником для міщан. По-перше, багато футболістів, які вчора вийшли на газон стадіону «СКІФ» ще недавно, не багато, але грали на рівні прем’єр-ліги.

По-друге, дніпряни є одним із лідерів чемпіонату у своїй зоні й хочуть вийти у першу лігу.

Так, у серії пенальті фортуна могла обернутися лицем до нашої команди, але цього не сталося.

Тим не менше, дякуємо футбольному клубу «Львів» що подарували місту Лева свято під назвою кубок України.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих м’ячів у вчорашньому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*