Футбольний вікенд. Львівські команди не програють (відео) - Блог про Львів

Футбольний вікенд. Львівські команди не програють (відео)

Десна і Рябоконь програють у Львові

Робочий тиждень розпочався, а це означає, що після робочого дня настав час порадувати наших читачів черговою порцією публікацій від Ігоря Воробуса.

Вже, традиційно, розпочнемо з підсумків футбольного вікенду.

Що у прем’єр-лізі, що у першій й, звісно, що у другій лізі грали львівські команди й варто сказати жодна з них не зазнала поразки.

Розпочнемо з вищого дивізіону. Львівські «Карпати» свій поєдинок 15-ого туру проводили на виїзді проти «Сталі» з міста Кам’янське.

Поєдинок пройшов за тотальної переваги нашої команди. Проте, здобути «вікторію» в цій грі «левам» так і не вдалося.

0:0 і «Карпати» втрачають дорогоцінні бали у боротьбі за таке бажане шосте місце в турнірній таблиці.

На даний момент наша команда перебуває на 9-й сходинці, маючи у своєму активі 14-ть очок.

Хто порадував, так це винниківський «Рух», який у рамках 20-ого туру першої ліги на полі стадіону імені Богдана Маркевича переміг одного з лідерів чемпіонату чернігівську «Десну» 2:1.

Також читайте:   Пролетіли, як фанера над Парижем!!!

Після провального старту поступово, але команда Григорія Козловського набирає ходу. От і зараз «Рух» після перемоги над дуже хорошою командою піднявся на 11-е місце в турнірній таблиці. Зараз в активі підопічних Володимира Мазяра 27 очки й до зимової перерви є всі шанси заскочити на місце так восьме.

Нарешті переміг футбольний клуб «Львів». У рамках другої ліги України команда Романа Михайліва, поступаючись по ходу гри в рахунку 0:1 таки зуміла знайти в собі сили та переламати хід цієї гри.

Забитими голами у складі львів’ян відзначилися Кодлюк і Бариляк.

У турнірній таблиці після 17-ти зіграних матчів наша команда перебуває на 5-ому місці, маючи у своєму активі 22 залікових очки.

Вже цього тижня товариський поєдинок проведе національна футбольна збірна України, тому матчі прем’єр-ліги на виїдених не буде. Чого не скажеш про першу та другу ліги.

Тут все пройде за планом.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*