Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” – “Львівські Резерви”. Анонс - Блог про Львів

Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” – “Львівські Резерви”. Анонс

Львівські Резерви - Нові імена

Вже найближчої суботи на команду «Нові імена» очікує продовження виступів у чемпіонаті міста Львова серед команд першої ліги.

Хто буде наступним нашим суперником, чого слід очікувати від цієї гри та багато іншого читайте далі.

Розпочну розповідь з інформації про час початку гри. Отже, поєдинок між «Новими іменами» та «Львівськими Резервами» пройде у суботу, 18 листопада. Початок о 19 годині 20 хвилин.

Місце незмінне – палац спорту «Галичина».

До цього протистояння команди підходять у різних настроях. Підопічні знаного у футзальних колах Юрія Цибика у двох проведених матчах здобули дві перемоги. Спершу наш майбутній суперник переміг «Ен Джі Метал», а минулого туру «резерви» були сильнішими за «Спільноту».

У підсумку ця команда разом зі «Старявою» ділить 1-2 місця в турнірній таблиці.

Поки що не радує результатом наша команда. Після двох зіграних матчів в активі «Нових імен» лише одне залікове очко.

У першому турі була втрачена нічия з «GTL», а минулих вихідних ми поступилися вже згадуваній вище команді «АК Старява».

Як буде цього разу?

Ще два роки тому «Нові імена» вже зустрічалися з «Львівськими Резервами» у рамках другої ліги. Як зараз пам’ятаю, що тоді у першому колі змагань була бойова нічия 4:4, а в другому мінімальна перемога нашої команди.

Також читайте:   Футзал в умовах буревію або чергова перемога ФК «Галицька здоба»

Щоправда, тоді це була зовсім інша команда. У суперника ще не було тренера, не грали такі гравці як: Татарченко, Шпур, Хижий, Шпак та інші.

Про те, що суперник є міцною командою свідчить і той факт, що влітку цього року Цибик і компанія зайняли друге місце серед команд другої ліги Львова.

Чого слід очікувати від цієї гри?

Явного фаворита у цій грі немає. На мою думку, команди абсолютно рівні й саме гра визначить переможця.

У розмові з прес-службою «Нових імен» тренер нашого суперника зізнався, що його команді буде дуже цікаво зіграти проти команди, яка вже встигла пограти у Гранд лізі Львова й не один сезон.

Щодо останніх новин зі стану нашої команди, то за винятком воротаря Ігоря Воробія (мікротравма ноги) решта гравців здорові й у найближчому матчі будуть робити все, щоб здобути прем’єрну перемогу.

До речі, у групі нашої команди у соціальній мережі Фейсбук триває на голосування на тему: «Яке місце займе наша команда в кінці чемпіонату?».

Приймаємо участь….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*