Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” програли “Старяві”

Нові імена - Старява

Вчора у першій лізі футзалу Львова відбулися матчі другого туру. Зокрема, команда за яку виступає ваш автор «Нові імена» зустрічалася зі «Старявою».

На жаль, здобути прем’єрну перемогу в чемпіонаті нам так і не вдалося. Поразка 1:4.

Про все, по-порядку.

Ще в анонсі до цієї гри багато писав про те, що суперник в цій грі буде фаворитом. У них більш укомплектована лавка запасних, є тренер й здобути очки проти них буде вкрай важко.

Але, на те він і є футзал, що в кожній грі треба боротися й намагатися здобувати очки. Цьогорічна перша ліга – це якраз ті змагання, де фактично кожен матч – це «заруба».

Повертаючись до вчорашньої гри, яка пройшла у палаці спорту «Галичина» не скажу що суперник аж так сильно нас переграв. Гра була рівною і якби не змазаний початок гри ще невідомо якби вона завершилася.

Розпочалося все з моєї помилки. На удар, який був нанесений із метрів 15-ти зреагувати не зумів. Чому так? Важко сказати. Пригадую, що «шкіряного» побачив перед собою в останній момент й просто не встиг зреагувати на удар.

Поки «Нові імена» приходили до тями «Старява» знову забила. На цей раз грубою помилка в захисті від Володимира Великого.

Також читайте:   Про повернення у футзал після річної перерви

0:2 вже у дебюті гри проти такого суперника – це вагома фора.

Добре, що досить швидко наші гравці прийшли до тями й почали створювати свої моменти. Як наслідок, до завершення першого тайму один гол вдалося відквитати. Влучним ударом відзначився Сергій Нікітін.

У другому таймі моменти відзначитися мала що одна, що інша команди. Шкода, але пощастило відзначитися гравцям «Старяви». Супергол вдався Адріану Гнатіву, на який кіпер «Нових імен» Андрій Власенко зреагувати не зумів.

Звісно, що наша команда не здавалася до завершення гри й випускала п’ятого польового, але суперник вдалося захищався й не дав забити гол у свої ворота. Скажу навіть більше, під час однієї з атак наш гравець втратив м’яч і суперник забив вчетверте.

Поразка 1:4, яка змушує задуматися перед наступними матчами.

На даний момент в активі нашої команди одне очко й восьме місце в турнірній таблиці.

Футзал. Перша ліга. Нові імена – Старява – 1:4 (1:2)

Склад нашої команди в цій грі: Воробій (Власенко), Нікітін, Ільків, В. Великий, А. Великий, Мрочко, Бутрин, Пенгрин, Дунько, Гультяєв

Гол: Нікітін

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*