Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” – “Старява”. Анонс - Блог про Львів

Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” – “Старява”. Анонс

Нові імена - Старява

Вже найближчої суботи свій другий поєдинок у рамках першої ліги футзалу Львова зіграє команда за яку виступає ваш автор «Нові імена».

Хто буде нашим суперником у цій грі, передматчеві новини зі стану обидвох команд та прогнози читайте далі.

Розпочну з того, що у лізі, де бере участь наша команда, поповнення. Зимовий чемпіонат сезону 2017/2018 років пройде у складі не 9-ти, а 10-ти учасників.

До команд, більшість яких вже встигла зіграти перший тур додався переможець літнього чемпіонату у першій лізі «Інстал-Плаза».

Це робить чемпіонат ще цікавішим. Враховуючи склад учасників, визначити майбутнього чемпіона зараз дуже важко.

Повертаючись до найближчої суботи, нашим суперником у 2-оу турі виступить команда «Старява», яка вже давно бере участь під егідою Асоціації футзалу Львівщини.

Спершу ця команда грала посередньо, але з року в рік амбіції керівництва ростуть й цього сезону «Старява» стала ще сильнішою.

У період міжсезоння до команди перейшли вже екс-гравці «ЛМІ Медик» Андрій Коваль та Орест Якимов. Плюс прийшов екс-гравець «Форсажу» Сергій Сосницький.

Бачив гру нашого майбутнього суперника проти «Інкогніто». Перемогли 3:1, але ця перемога їм далася не легко. Все-таки, це ще початок сезону, 15-ть чоловік прийшло на гру й всі хотіли грати. Десь тренер шукав оптимальні четвірки.

Проте, серед всіх гравців «Старяви» варто виділити їхнього лідера Андрія Бузька. За цим футзалістом слідкую давно. Наробив він нам біди ще коли зустрічалися з цим суперником у 2015 році. Зараз ситуація не змінилася.

Також читайте:   Четверта поспіль перемога «Галицької здоби»

Майже вся гра «Старяви» проходить через цього футзаліста.

Щодо нашої команди, то є розчарування від того, що у переможній грі проти «GTL» було втрачено такі дорогоцінні два очки. По ходу гри вели у рахунку 2:0 й не знаю як, але зіграли 2:2.

За останніми новинами зі стану команди всі здорові й хочуть вже у матчі з «Старявою» здобути першу перемогу в новому сезоні.

Великі сподівання що проявляться себе в цій грі старожили команди: бомбардувальник Володимир Великий, досвідчений Денис Бутрин, голова – Сергій Нікітін і компанія.

Особисто для мене ця гра буде особливою, Чому так?

По-перше, ще тоді у 2015 році саме у матчі проти «Старячи» провів напевно один із найкращих матчів у кар’єрі. Після провальної гри у першому колі ми вийшли й обіграли суперника 4:3.

По-друге, у цій команді грає багато моїх приятелів з яким колись або грав або ж тренувався.

Так виглядає що до гри суперник – фаворит матчу, але ми будемо намагатися зробити все можливе щоб це заперечити.

Битва між «Новими іменами» та «Старявою» відбудеться у суботу, 11 листопада у палаці спорту «Галичина». Початок о 18 годині 30 хвилин.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*