Футзал. Вольова перемога “Енергії-2” над “Ураганом-2” (відео) - Блог про Львів

Футзал. Вольова перемога “Енергії-2” над “Ураганом-2” (відео)

Віталій Радевич

«Енергія» проти «Урагану» – це завжди цікаве протистояння у футзалі й це навіть, незважаючи на те, що сьогодні у палаці спорту «Галичина» зустрічалися не основні команди, а так звані дублі, які виступають у першій лізі України.

Тим не менше, «енергетичне» дербі повністю виправдало очікування. Вже з перших хвилин гри гравці не жаліли один одного й будь-що хотіли перемогти. Гра, як кажуть, дивилася.

Перед тим, як перейти до огляду моментів гри, хочеться написати кілька слів про організацію.

Як на мене, хоч який-небудь, але диктор на грі має бути. Ок, я знаю багатьох гравців обидвох команд, але ж є й такі, що не в курсі. Скажімо, біля мене сидів поважний дядько, який вперше за рік відвідав футзальний матч й досить часто питав за гравців.

Порадувала кількість глядачів на трибунах. На 16-у годину робочого дня на трибунах палацу спорту «Галичина» зібралося достатньо багато людей.

Ще б відкрили дві трибуни, а то чогось одна була зачинена. Чому? Це залишилося для мене й решти людей невідомо.

До гри.

Те, що під час паузи у чемпіонаті, викликаної матчами національної збірної проти збірної Італії, що головний «Енергії», що «Урагану» дасть зіграти своїм лідерам читалося.

Також читайте:   Гранд ліга Львова. «Fujikura» - «Галицька здоба». Анонс

У складі зелено-білих на паркет вийшли Легендзевич, Радевич, у складі «франківців» Шотурма, Кефа, Сімка. Останній помітно виділявся у складі своєї команди.

Якби не воротар «Енергії» Морикишка, то львівській команді було б не бачити перемоги в цій грі. Ярослав провів чудовий матч й неодноразово виручив свою команду від небезпечних ударів не лише від Сімки, а й від решти його партнерів.

Щоправда, першими відзначилися таки «ураганівці». Ще один лідер команди з Івано-Франківська Петро Шотурма влучно пробив із метрів 16-ти повз згадуваного вище Морикишку.

Відігралися «енергетики» швидко, коли передачу своїх партнерів замкнув Тарас Мацик.

Більше голів команди не забивали аж до 39-ої хвилини зустрічі. Саме тоді львівська команда вдало розіграла більшість (за другу жовту в «Урагану» було вилучено Олександра Гірку) й Віталій Радевич вивів свою команду вперед.

Він же й на останніх секундах гри оформив дубль й, тим самим, підвів жирну крапку в цій грі.

3:1 – вольова перемога «Енергії-2», яка дозволила підопічним Назара Станкевича вийти в лідери першої ліги зони «Захід».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*