Про початок нового футбольного сезону, гори взимку й байдикування - Блог про Львів

Про початок нового футбольного сезону, гори взимку й байдикування

Скоро зима

Щось у мене сьогодні настрій пофілософствувати. Тому, відмовляти собі в цьому не буду.

Про що думаю на цей раз?

У першу чергу вирішив не шлангувати, а знову повернутися у футбол.

Зимові чемпіонати полюбляю давно й цього року поставив перед собою нові цілі. Які саме скажу по завершенні сезону.

Найголовніше щоб був здоровим й не було травм. До слова, вже у першому поєдинку ледве не зазнав серйозної травми. Під час одного з епізодів гравець нашої ж команди стрибнув мені на опорну ногу й щастя від Бога, що гомілкостоп залишився живим та неушкодженим.

Порадувало також те, що за ігровий час, який мені було виділено не пропустив жодного голу. Що це означає? Перебуваю в хорошій формі? Не сказав би, просто добре розім’явся, увійшов у гру, а далі вже пішло, поїхало…

А форму буду набирати через тренування нашої команди, а також занять з іншими командами. Буквально вчора таку можливість вашому автору надав головний тренер «Галицької Здоби» Сергій Тригубець.

Не скажу ніби було легко. Навпаки, побачив над чим треба ще працювати. У першу чергу над фізичною формою. У гори ходити – це одне, а грати у футбол – це інше.

Також читайте:   У Карпатах випав перший сніг

Сніг та лижі

З нетерпінням очікую відкриття зимового сезону й в першу чергу не через покатульки на лижах (цього року це задоволення буде ще дорожчим), а через зимові походи. Потрохи купую зимове спорядження.

Вже незабаром розпочнуться нові подорожі, де ми будемо шукати цікаві колиби. Хочеться прокинутися зранку, відчинити двері, а там все навкруги у снігу.

Робота

Нарешті вона стабілізувалася. В останні місяця було стільки напрягів, що приходив додому й хотів єдиного – помити ноги й лягти спати.

Зараз все набагато простіше.

Нові подорожі

Не виключаю туристичної поїздки в одну з країн Європи. Найголовніше зібрати потрібну компанію й знайти оптимальне добирання до місця призначення. Їхати добу в автобусі аж ніяк не хочеться. Тому, на даний момент у пошуках.

Книга

Почав читати книгу. Хоч не люблю цього робити, але треба. З кожним днем світ все більше забуває за друковані видання, а дарма. Колись народ ще зрозуміє, що не все життя у комп’ютерах.

Кулінарія

Життя триває. Найголовніше все встигнути, бо хочеться побувати усюди.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Arwenita 07.11.2017 пише:

    А яку книгу?
    Кулінарія – життя триває – це все чудово чи навпаки? =) Щось новеньке спробував приготувати?
    Насичене життя – це супер! До речі, хотіла спитати. Воробус ніколи не писав собі планів на зразок “100 справ до Нового року” чи щось подібне? Я у дівчат побачила, але в самої руки не доходять. Та й навряд чи зможу дотримуватись написаного…

  2. I ϲouldn’t resist commenting. Welⅼ written!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*