Про розгромну поразку й зникнення блогів - Блог про Львів

Про розгромну поразку й зникнення блогів

Зустріч із старим другом

Неділя, вихідний день, свого роду релакс. Чому б і ні, адже не так багато у нас днів щоб відпочивати.

І цей день розпочну із вже традиційної для мене філософії. Про що думаю на цей раз?

Не можу не зачепити тему футболу. Цей вид спорту для мене не чужий, тому, коли програєш із таким великим рахунком як вчора від «Максимусу» (0:7 – авт.), так просто це не забудеш.

Десь доля провини у цій поразці є й моя, адже вже на початку поєдинку зіграв не так, як треба. Потім ще й привіз собі третій гол.

Чому так відбувається? Сам не можу зрозуміти. Ніби все ок, ходжу на тренування, бігаю через день кроси, почуваюся чудово, але коли починається гра, то отримую курйозні голи.

Важко про таке говорити. Напевно такі речі відбуваються тому, що на команді й мені, в тому числі, є надто великий тягар відповідальності.

Боїшся зробити помилку й від того її робиш одразу ж. Найголовніше не зламатися психологічно. Хоча, вірю, що у нас все вийде.

Зимова погода

Не дочекаюся того моменту, коли нарешті відвідаю зимові Карпати. Минулого року Воробус із компанією їздив не один раз. Цього року поки що такої нагоди не мав. Можливо вже наступних вихідних буде відрито новий сезон.

Також читайте:   Адреналін без емоцій

Також не дочекаюся лижного сезону. Абонементи придбав, спорядження також, але з снігом поки що не дуже. Він то у тому ж таки Буковелі є, але його поки що недостатньо.

Китайські штучки

Віднедавна зацікавився різними продуктами з цієї країни. Через сайт «Аліекспрес» можна купити досить таки цікаві речі. Спробував, сподобалося. Що цікаво, речі набагато дешевші чим у наших магазинах.

Хоча, чому я дивуюся? Саме там наші підприємці замовляють товар й згодом із своєю торговельною націнкою його перепродують.

Новий рік

Як це не дивно звучить, але до початку 2018 залишилося все менше й менше часу. Швидко час минає. Не встиг поїхати на море, як вже треба планувати новий сезон відпочинку.

До речі, ви вже знаєте де будете святкувати рік собаки?

Блог Воробуса

Хоч і не часто, але ресурс оновлюється. Буквально кілька днів назад мав розмову з одним блогером. Так от, спілкувалися ми на тему того, чому зникають ресурси. Ніби ж колись було безліч щоденників й зараз мало хто їх оновлює.

Що сталося з іншими блогерами? У найближчому майбутньому спробую про це дізнатися.

Живемо…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. The Notorious B.I.G. 26.11.2017 пише:

    Шо за два старих лимаря на фото? 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*