Воробус відвідав циркову програму “Слон та Сильні люди” - Блог про Львів

Воробус відвідав циркову програму “Слон та Сильні люди”

Слон та Сильні люди

Вже стало доброю традицією хоча б один раз в рік ходити у цирк. Можливо сам би ніколи не пішов на виступ звірів чи клоунів якби не моя племінниця.

Вона любить такі забави й ваш автор її захцянкам не заперечує.

На цей раз ми сходили на програму, яка має назву «Слон та Сильні люди».

Які враження залишилися від цієї програми, яка ціна квитків, до коли триватиме нове шоу та багато іншого читайте далі.

На цей раз свою розповідь почну з цін на квитки. Вони коливаються у діапазоні від 60 і до 250-ти гривень. Особисто я мав квитки по 120-ть гривень. Це приблизно 9-10 ряд.

Вище купувати квитки не бажано, адже звідти вже погано видно що відбувається на арені цирку. Можна нижче, але там, відповідно, «тікети» й дорожчі.

До речі, нарешті чудо техніки дійшло й до Львівського Державного цирку. Відтепер не треба їздити по цирках, а є можливість все придбати онлайн.

Єдина вимога організаторів – роздрукувати квитки на папері. Згодом ваше замовлення відсканують на спеціальному сканері при вході.

Циркова програма під назвою «Слон та Сильні Люди» буде тривати до 3 грудня 2017 року включно.

Також читайте:   Лесь Подерв’янський відвідав Львів

Далі про враження й що саме можна побачити у цій програмі.

Скучати протягом двох годин 20-ти хвилин (тривалість вистави) вам точно не прийдеться. Акцент програми «Слон та Сильні люди» зроблений у першу чергу на виконання різноманітних трюків.

Це як виступи акробатів, так і вихід на арену звірів. Не знаю як кому, а мені сподобався витсуп двірнички зі собакою. Це було щось.

Захоплення у публіки викликав виступ Двадцяти дев`ятикратного рекордсмена КНИГИ РЕКОРДІВ ГІНЕСА, одного з найсильніших людей планети Фахриддіна Ахназарова!

Найвідоміший його рекорд той, де він зубами тягнув вісім повністю завантажених вантажних автомобілів!!!Йому аплодували Арнольд Шварцнеггер, королева Великобританії Єлизавета друга , президент США Джордж Буш. Фахриддін неодноразово відкривав своїм виступом червону доріжку премії Оскар!

На манежі Ви побачите , як артист підіймає зубами вагу 500 кілограмів, а також як його переїжджає трьохтонний автомобіль .

Плюс триматиме у напрузі всіх присутніх у цирку майстер фокусів Туйчи Хан. Він буде пробувати вилізти з води. Щоправда, перед тим його зв’яжуть.

Апогеєм програми став вихід на арену, увага, слона. Особливо діти від нього були у захваті.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*