Як зараз виглядає статуя Ісуса Христа на горі Пікуй

Статуя Ісуса Христа

Те, що ваш автор любить ходити в гори відомий факт. І це, навіть не зважаючи на те, що на вихідних маю багато роботи й не завжди здається десь поїхати.

Та, менше з тим. Як наші читачі, мабуть, здогадалися у даній публікації мова йтиме якраз про гори.

Пригадуєте як після свята Дня Незалежності нашої країни громадськість сколихнула новина про те, що на найвищій вершині Львівської області горі Пікуй (1408 метрів) встановили 120-ти сантиметрову статую Ісуса Христа.

Посприяли цьому жителі села Верхнє Гусне – Михайло Низькогуз та Михайло Гозибрід. Принаймні на плиті пам’ятника написані імена та прізвища саме цих людей.

Встановлення статуї Ісуса Христа викликало шквал обговорень у мережі Інтернет. Одні люди казали, що не варто були встановлювати статую, адже попереду дощі, сувора зима й святиня може не витримати лихої долі.

Також читайте:   Селфі-туризм: як створювати вражаючі фото та відео під час подорожей

Інші ж кажуть, що навпаки саме встановлення цієї скульптури захистить наш народ від міжусобиць, припиниться війна й так далі.

Що цікаво, після 24 серпня у мережі Інтернет не міг знайти жодної світлини статуї. Невже її там вже нема, а може просто люд не робить фото?

Блог Воробуса вирішив про це дізнатися. Так от, будьте певні, статуя Ісуса Христа на горі Пікуй є й з нею все нормально. Нижче за допомогою світлин можете у цьому переконатися.

Гора Пікуй

Вид зверху

Ісус Христос на вершині

P.S. Висловлюю подяку фотографу Юрію Яксманському за надані фото для цієї публікації.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*