Дмитро Караван побив “сухий” рекорд Асоціації футзалу Львівщини від Ігоря Воробуса - Блог про Львів

Дмитро Караван побив “сухий” рекорд Асоціації футзалу Львівщини від Ігоря Воробуса

Дмитро Караван

Новий тиждень, нові пости від вашого автора. На цей раз будемо підводити підсумки.

Проте, спершу про подію, яка відбулася минулих вихідних у львівському футзалі.

Про що ваш автор так активно дискутував у минулі тижні таки сталося.

Футзальний рекорд асоціації футзалу Львівщини від Ігоря Воробуса таки впав і є новий рекордсмен.

Хто ця людина, скільки цьому воротарю вдалося зберегти свої ворота недоторканими та багато іншого читайте далі.

Свою розповідь розпочну з того, що нагадаю про вже екс-рекорд Асоціації футзалу Львівщини. У вже далекому 2015 році Ігор Воробус виступаючи за команду «Нові імена» зумів зберегти ворота на замку протягом 160-ти хвилин.

Тривалий час цю серію ніхто не міг побити. Минулого року таким претендентом був Юрій Нуцковський, цього року Ігор Стасюк, але в останній момент ці воротарі пропускали голи.

Але, знайшовся й інший претендент. Буквально перед паузою в чемпіонаті першої ліги зауважив, що воротар команди «Максимус» Дмитро Караван видає чудову «суху» серію. Почав рахувати і, як виявилося, ця людина всерйоз націлилася на побиття рекорду Ігоря Воробуса.

Також читайте:   Історія виступів ФК «Галицька здоба» в Кубку України. Сезон 2020-2021 років

Що було для цього потрібно? У матчі «Максимусу» проти команди «Фенікс Стефано» треба було відстояти не пропустивши гол протягом 25-ти хвилин.

Як Ростислав Михальчук і компанія не намагалися пробити цього воротаря зробити це так і не вдалося.

Дмитро Караван – новий рекордсмен Асоціації футзалу Львівщини. На даний момент його серія становить 176-ть хвилин і вона може продовжитися, адже у згадуваній вище грі команда «Максимус» так і не пропустила гол.

Найближчих вихідних Дмитро Караван знову вийде на паркет палацу спорту «Галичина» на цей раз проти лідера чемпіонату «Інстал-Плази» й буде намагатися продовжити свою серію.

Вітаю свого колегу по амплуа, рекорд гідний уваги й буду сподіватися, що на цей раз Асоціація футзалу Львівщини нагородить Дмитра спеціальною відзнакою.

Футзальні змагання продовжуються й не за горами нові рекорди. До речі, дуже цікаво, чи вдасться комусь побити рекорд Каравана.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*