“Енергія” у західному дербі перемогла “Ураган” - Блог про Львів

“Енергія” у західному дербі перемогла “Ураган”

Андрій Федюк - автор дубля

Давненько ми нічого не писали на тему професійного футзалу.

Схоже, що сьогодні настав час поставити цій прогалині крапку, адже у зимовий день суботи у місті Львові відбувся матч 14-ого туру екстра-ліги в якому місцева «Енергія» зустрілася з івано-франківським «Ураганом».

На даний момент команди перебувають на різних полюсах турнірної таблиці. Підопічні Валерія Легчанова готуються до плей-офф, а ось підопічні Максима Павленка несподівано перебувають на самому дні таблиці.

Дивно, але може статися так, що «франківці» не потраплять у вісімку, яка продовжить боротьбу за медалі. Хоча, особисто мені щось у це мало віриться.

Коуч «Урагану» навіть вдався до кардинальних рішень, запросивши з російської «Діни» Євгена Іваняка, який сьогодні вийшов зі старту. Щоправда, зіграв цей воротар не найкраще.

Особливо у другому таймі було помітно, що Жека підсів. Тим не менше, Максим Павленко змінювати його не став, а залишив у рамці до завершення гри.

А до того була дуже рівна гра у першій 20-ти хвилинці. Навіть скажу більше, до голу «Енергії» гравці «Урагану» мали безліч нагод щоб відкрити рахунок в грі, але свої моменти вони не використали.

Також читайте:   Масова заломанія серед українців

Чого не скажеш про «енергетиків», які завдяки чудовому голу зі штрафного від Андрія Федюка повели у рахунку.

На трибунах палацу спорту «Галичина» одразу ж пішли розмови, цитую: «Хто може ще забити як не Федюк».

У другій 20-ти хвилинці Андрій оформить дубль, але відбудеться це тоді, коли ще один Андрій Сімка завдяки чудовим індивідуальним діям рахунок зрівняє.

Ключовий епізод в грі, на мою думку, відбувся на 30-й хвилині гри. «Енергетик» Ярослав Писько заробив вилучення й «Ураган» мав дві хвилини щоб реалізувати більшість.

Чому тренер «франківців» не ризикнув випустити п’ятого польового гравця для мене залишається загадкою. «Енергія» вистояла, а повністю декласували гостей голи від Степана Струка та Віталія Радевича.

5:1 – більш чим впевнена перемога львівською «Енергії», яка спокійно може готуватися до виїзду у Покровське до «Титану», а ось «Урагану» є над чим задуматися.

Треба набирати очки, а найближча гра проти одного з лідерів чемпіонату київського «ХІТа».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*