Футзал. Перша ліга. “Інстал-Плаза” – “Нові імена”. Анонс - Блог про Львів

Футзал. Перша ліга. “Інстал-Плаза” – “Нові імена”. Анонс

Нові імена - Інстал-Плаза

Вже завтра продовжаться змагання у першій лізі футзалу Львова в якій приймає участь і команда «Нові імена».

Незважаючи на те, що під час міжсезоння ми перемогли у всіх товариських матчах, на початку сезону команда загальмувала. Собі в актив «Нові імена» можуть занести хіба що стартовий поєдинок чемпіонату проти «GTL» в якому лише на останніх була втрачена перемога.

У решті ж матчів були лише поразки. Найболючіша минулого тижня від «Максимусу». Фактично у цій грі у гравців «Нових імен» не вийшло нічого. Підсумок, поразка 0:7.

Життя на цьому не завершується як і футзал, тому якось, але треба вилазити з цієї неприємної ситуації.

Вже завтра на нашу команду очікує ще важче випробування проти чемпіона літньої ліги футзалу Львова серед команд першої ліги й поточного лідера чемпіонату «Інстал-Плази».

Чого слід очікувати від цього поєдинку?

Думаю те, що варто брати очки не обговорюється. Так, граємо проти сильної команди в якій зібрано безліч відомих гравців. Чого вартує лише Володимир Лаба. Тим не менше, будемо намагатися зачепитися за очки.

Також читайте:   У Молодіжній Екстра-лізі (U-20) зіграють п’ять команд

Не секрет, що майбутній суперник полюбляє грати із п’ятим польовим. Вони його випускають за будь-якого рахунку, й коли поступаються у рахунку, й коли перемагають аби потримати м’яч.

Тому, десь може й бути шанс забити гол у пусті ворота.

Якщо пройтися по інших ланках, то класно стоїть у воротах Ярослав Морикишка. Вчора цей воротар видав хороший матч у першій лізі України за «Енергію-2-ЛЮ-Альтернатива». Саме завдяки впевненим діям у рамці воріт львівська команда зуміла перемогти.

Як завжди, добре б’є лівою ногою Назар Фурда, свої фінтами любить покрутити гравців суперника Андрій Ременець та інші.

Щодо нашої команди, то завтра «Нові імена» не зможуть розраховувати на капітана Сергія Нікітіна, який через особисті причини не зможе бути присутнім на грі.

Решта ж гравців здорові й вийдуть на гру із лідером чемпіонату.

Для тих, хто хоче підтримати нашу команду в цій грі, нагадаю, що поєдинок між «Новими іменами» та «Інстал-Плаза» відбудеться у суботу, 2 грудня у палаці спорту «Галичина».

Початок о 18 годині 55 хвилин.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*