Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” програли “Інстал-Плазі” - Блог про Львів

Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” програли “Інстал-Плазі”

Поразка від Інстал-Плази

У 5-ому турі чемпіонату Львова з футзалу серед команд першої ліги на команду «Нові імена» очікувало не просте випробування – зустріч із лідером чемпіонату «Інстал-Плазою».

До гри з нами у цієї команди був стовідсотковий результат у попередніх чотирьох поєдинках. Можна було не сумніватися, що Володимир Лаба і компанія хотіли продовжити переможну серію.

Щодо нашої команди, то після трьох поразок поспіль нарешті хотіли перервати негативну серію. Проте, на жаль, цього зробити так і не вдалося.

Знову поразка, на цей раз 2:5 й перемоги відкладаємо до наступних поєдинків.

Про все, по-порядку.

Перед грою «Нові імена» недорахувалися багатьох гравців основи. По різних причинам гру з «Інстал-Плаза» пропускали Сергій Нікітін, Роман Пенгрин, Іван Мрочко, Володимир Ільків. За те, вперше у сезоні зіграв Назар Жемела.

Розпочався матч для нас гірше не придумаєш. Вже у дебюті гри «Нові імена» пропустили тричі. Суперник забивав якось так легко, що в голові навіть промайнула думка, а чи не буде у цей день ще більший розгром чим у матчі з «Максимусом»?

Також читайте:   ФК «Галицька здоба» на турнірі «Parimatch OPEN WINTER CUP Lviv 2021»

Проте, до честі гравців вони таки зуміли зібратися й, особливо, у другій 20-ти хвилинці показали що й вони чогось таки вартують у футзалі.

Десь був момент після того, як рахунок став 1:3, що можливо вдасться зачепитися за нічию, але прикра помилка в захисті і вже 1:4.

До завершення гри «Нові імена» зуміли забити ще раз. Дубль оформив Володимир Великий, який, до слова, міг оформити хет-трик, але стійка та воротар суперника підстрахували.

Якщо робити більш глибокий аналіз нашої гри, то не сказав би, що «Інстал-Плаза» чимось вразила. Хлопці забили голи на наших помилках, самі також досить часто помилялися. Як на мене, з тим же «Максимусом» було важче.

Проте, поразка є поразкою й зараз разом з іншими двома командами «Ен Джі Метал» та «Інкогніто» ми глибоко засіли на дні турнірної таблиці.

Зараз у чемпіонаті наступила пауза, яка завершиться 23 грудня. Саме в цей день «Нові імена» зіграють проти «Спільноти».

Будемо сподіватися, що хоча б в цій грі нам вже вдасться взяти очки. Пора вже.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*