На футбол із лопатою - Блог про Львів

На футбол із лопатою

Футбол з лопатою

Хотів сьогодні зранку написати про останній домашній поєдинок футбольних «Карпат» проти донецького «Олімпіка», але ж цього зробити не можу.

Причина думаю вже всім відома – погоді умови через які довелося перервати цю гру. Футбольний поєдинок то був, але так і не завершився.

Не думайте, що я лише всіх і вся критикую. Просто ситуація, яка відбулася вчора іншими словами як цирк не назвеш.

На стадіоні не був, спостерігав за всім цим дійством по телебаченню й був здивований як команди взагалі розпочали цей матч.

1. Невже у федерацію футболу України нема жодного толкового користувача інтернету, який би подивився, що на день проведення матчу прогнозують дуже сильні снігопади. Скажімо те, що будуть опади я знав ще за три дні до матчу.

Для чого взагалі було мучити всіх гравців? Перенесіть гру на понеділок-вівторок, коли снігопадів не очікується.

2. Розгортання снігу вболівальниками.

На вчорашній грі між «Карпатами» та «Олімпіком» було не багато людей. Причини, думаю, всім відомі. Наша команда вже давно не демонструє належного рівня гри, плюс погода.

Хто хоче виходити з теплих домівок і йти дивитися як 22 чоловіка копають м’яч куди попало.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Севілья 4:0 Карпати (відео)

У перерві гри взагалі відбувся казус. Снігу намело настільки багато, що не було кому розгортати сніг. Відповідно, й глядачі взялися допомагати працівникам стадіону.

Виникає питання, а що не можна було зробити припущення, що буде падати сніг й залучити до відгортання снігу, скажімо, пожежників, частини різні? Колись же робили подібні речі. Що заважало зараз?

3. На футбол з лопатою.

Наскільки мені відомо, вхід на цю гру був платним. Сміх та й годі. Краще футбольний клуб «Карпати» запровадив би акцію «Прийди на футбол з лопатою». Можливо саме завдяки б подібному відчистити поле від снігу було би значно легше.

4. Суддя Катерина Монзуль.

Після того, як вболівальники всіма силами забрали сніг зі стадіону, а рефері поєдинку вирішила не продовжувати гру на стадіоні «Україна» почали співати пісню «Катя, Катерина…».

Також розсмішила. Ти або зразу припиняй гру або ж не мордуй людей. Народ поле розчистив, а вона відмінила гру.

Коли відбудеться догравання тепер невідомо. Знову футбол, транспортні витрати й так далі.

Реалії українського футболу…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*