Скільки українці відпочиватимуть на новорічно-різдвяні свята? - Блог про Львів

Скільки українці відпочиватимуть на новорічно-різдвяні свята?

Вихідні дні

Як відомо, вчора в Україні був офіційний вихідний день.

Ще раніше президент України Петро Порошенко підписав відповідний указ, що 25 грудня на Католицьке Різдво будемо додатково відпочивати.

Звісно, що зайве «вікно» нікому не завадить, але мене та велику кількість людей цікавить ще один момент, а саме скільки днів українці будуть відпочити на Новорічні свята.

Блог Воробуса вирішив це з’ясувати.

Отже, зустріч Нового року випадає на неділю, тобто 31 грудня – це вихідний день. Відповідно, 1 січня у понеділок і цей робочий день автоматично стає вихідним. Ну, не будемо ж ми працювати після святкувань.

Що далі? А далі буде Свята Вечеря та одне з найбільш свят року – Різдво Христове.

Пощастило, що вечеряти ми будемо у суботу – день, коли дійсно люди мають вихідний. Тому, вже ніхто не буде думати як швидко втекти додому, а можна буде спокійно все приготувати.

Саме ж свято Різдва Христового випадає на неділю.

Наступний день, 8 січня також буде вихідним. Це понеділок і як і після Нового року українцям буде вкрай важко вийти на роботу після свята.

Також читайте:   Колективна сповідь

9 січня – третій день свят, Степана, але вихідним цей день у нашій державі не буде. Якби це не хотілося, але таки прийдеться виходити на роботу.

Що далі? Чи будуть вихідні на свято Старого Нового року, Щедрий вечір й свято Йордану.

Старий Новий рік випадає на четвер, Водохреща на вівторок, але на ці дні держава вихідних робити не буде. В принципі все як і було у минулі роки.

Щодо інших вихідних у новому році, то у порівнянні із 2017 парламент скасував вихідний 2 травня.

Погано це чи добре? Важко сказати. Особисто Воробус на травневі вихідні завжди кудись їздив. Зараз же й не відпочинеш як слід та й поїхати не вдасться нікуди.

Також є питання до свята 8 березня, яке випадає у четвер. У ту ж п’ятницю, 9 березня можна було би вже зробити вихідний?

Не зробили, хоча ще все може бути.

Святкуємо разом й пам’ятаємо, що саме ми творці свого щастя та настрою й саме від нас залежить як ми відпочинемо.

Залишайтеся з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*