З 18 грудня у місті Львові подорожчає проїзд у маршрутках - Блог про Львів

З 18 грудня у місті Львові подорожчає проїзд у маршрутках

Проїзд подорожчає

Вихідні тривають і зі своїми публікаціями на блог повертається Ігор Воробус. Пора вже радувати наших читачів новими постами.

Розпочнемо з теми транспорту. Як же без неї? Вона ж моя «улюблена».

Чого так всі боялися таки відбудеться.

Вже завтра, 18 грудня у місті Львові подорожчає проїзд у маршрутках.

Виконком міської ради погодив підвищення тарифу на проїзд у маршрутках та автобусах Львова до п’яти гривень. Навіть скажу більше, навіть за такого тарифу, за словами наших чиновників, транспорт залишається збитковим.

От якби зробили проїзд по шість гривень вісімдесят копійок, то вдалося би вийти в нуль.

Якщо бути відвертим, то ці зімни читалися ще після того, як подорожчав проїзд в електротранспорті.

Як це так, що проїзд трамваєм (тролейбусом) вартує три гривні, а маршрутка чотири? Був би я начальник управління транспортом нашого міста взагалі б зробив проїзд по дві гривні.

Де ви таке бачили, що за те, що людина їде у набитому транспорті де можуть і порізати куртку, сумку, дати по голові, нахамить водій ще й треба платити чотири гривні, а вже завтра буде цілих п’ять.

Також читайте:   23 березня у Львові пройде Хресна Хода

Тим не менше, 18 грудня проїзд подорожчає й впровадження електронного квитка так і залишиться утопією.

У найближчі дні ваш автор напише великий репортаж з міста Мукачево, де вже давно запровадили електронний квиток. Уявіть собі яке населення там, а яке у нас.

Прикро на це все дивитися, але поки що нічого не вдієш. При можливості радив би нашим читачам більше ходити пішки, користуватися електротранспортом і забити болт на автобуси, які максимум що можуть возити, так це картоплю з городу.

Особисто для мене не існує маршруток, а є лише автобуси, наприклад, №3А, №53 і так далі. Це нормальні «баси» в яких приємно їхати. Решта ж суцільне дно.

Побачимо що зміниться у транспорті міста після 18 грудня. Сподіваюся, що у холодну погоду хоча б маршрутки будуть виїздити на маршрути?

Все розставить на місця його величність час.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*