Футзал. Чемпіонат України. “Енергія” здолала “Сокіл” (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. “Енергія” здолала “Сокіл” (відео)

Енергія - Сокіл

Вчора, 4 січня у Львові відбувся поєдинок 16-ого туру чемпіонату України з футзалу в якому місцева «Енергія» схрестила зброю з хмельницьким «Соколом».

Незважаючи на те, що поєдинок відбувався у будній день посеред робочого дня, у палаці спорту «Галичина» зібралося достатньо таки багато глядачів.

Принагідно хочу додати, що якщо вам потрібні будь-які товари для спорту і не тільки – загляньте в Інтернет-магазин Grenka.

Повертаючись до гри – якщо чесно, очікував від гри значно більшого. Все-таки, до гри команди підходили у ранзі лідерів. «Сокіл» перебував на першій сходинці в турнірній таблиці, команда у цьому сезоні демонструє просто шикарний футзал, а ось «Енергія» в останніх турах набрала ходу.

Тому, очікувалася, як мінімум заруба.

Проте, як тільки зайшов у зал зрозумів, що найгірші очікування таки збулися. Напередодні гри проти «Енергії» на офіційному сайті хмельницького клубу з’явилася інформація, що три лідери, а саме: Педяш, Бакінський та Лисенко переведені у другу команду.

Так виглядає, що таке рішення керівництво прийняло через те, що футзалісти відмовилися підписувати нові контракти.

Звісно, що це особиста справа клубу, але страждають від цього у першу чергу ми – вболівальники. Команда грає, грає, а потім раз і…

Також читайте:   Футзал. Перша ліга Львова. "Нові імена" 2:1 "Спільнота"

Зрозуміло, що ослаблений «Сокіл» вчора виглядав слабше. З перших хвилин гри львівська команда заволоділа територіально перевагою й до завершення гри ні на хвилину не дала засумніватися у своїй підсумковій перемозі.

Впевнено стояв у воротах Кардаш, знову забила людина-гол – Федюк, дублем вистрілив Легендзевич.

Наприкінці гри головний тренер нашої команди Валерій Легчанов дав можливість пограти людям, які мало виходять на майданчик у складі першої команди – Абрамчуку, Зіничу, Лясковському. Чому б і ні?

Попереду серія плей-офф в якій кожна команда вже не має права на помилку й, «Енергія», у тому числі.

До речі, новачок команди зі Львова Сергій Коваль вчора ще не грав, але вже з трибун спостерігав за грою своїх партнерів.

10 та 17 січня вчорашні суперники знову зіграють між собою. На цей раз це буде стадія 1/8 фіналу кубка України.

Саме за підсумком двох матчів й дізнаємося хто пройде далі й те, чи повернуться до складу «Сокола» їхні лідери.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*