Перемога “Енергії” та поразка “Галицьких Левів”

Поразка "левів"

Чергові поєдинки у таких видах спорту як футзал та хокей зіграли львівські команди. Результати видалися різними.

Футзальна «Енергія» у рамках 1/8 фіналу Кубка України на виїзді перемогла хмельницький «Сокіл» із рахунком – 4:3, а ось хокейний клуб «Галицькі Леви» на своєму майданчику розгромно поступився одному з лідерів «Білому Барсу» з Білої Церкви – 1:9.

Та, про все, по-порядку.

Спершу про гру «5 на 5».

Зараз чемпіонат України взяв тривалу паузу. Пов’язано це з тим, що національна збірна готується до чемпіонату Європи, який наприкінці місяця стартує у Словенії.

У зв’язку з цим завершальні матчі регулярного чемпіонату буде зіграно пізніше. Поки що ж команди проводять перші матчі 1/4 фіналу кубка України.

Наша команда на цій стадії змагань змагається із одним з лідерів чемпіонату хмельницьким «Соколом». Хоча, після того, як керівництво цієї команди відправило у дубль трьох основних гравців Бакінського, Педяша та Лисенка, явним лідером підопічних Романа Ковальчика зараз не назвеш.

Все-таки, більшість матчів сезону ця команда грала одним складом, а зараз прийдеться робити зміни.

Тим не менше, вже на початку гри з «Енергією» хмельничани повели у рахунку 2:0 й цілком реально могли розраховувати на перемогу. Проте, свої моменти «Сокіл» не використав чого не скажеш за «Енергію».

Також читайте:   Чемпіонат Іспанії. Фінал. Матч № 1. «Барселона» – «Пальма Футзал» – 4:2

Ближче до плей-офф підопічні Валерія Легчанова радують змістовною грою й реалізацією моментів. У грі проти «Сокола» було створено мінімум моментів, але реалізація не підвела.

У підсумку, перемога – 4:3 й до матчу-відповіді, який відбудеться 17 січня можна спокійно готуватися із хорошим запасом у рахунку.

Додам, що у грі з «Соколом» забитими м’ячами у нас відзначалися: Гасюк, Легендзевич, Кузь та Радевич.

Щодо хокейного клубу «Галицькі Леви», то на жаль, але наша команда поступилася й варто сказати, що поступилися «леви» по грі й по рахунку.

Чинити опір наші хокеїсти змогли лише у першому періоді, коли вдалося забити принаймні шайбу. У решті проміжку ігрового часу забивали лише хокеїсти з Білої Церкви.

У підсумку, поразка – 1:9 й так виглядає, що вище п’ятого місця наша команда точно не стрибне.

Наступний свій домашній поєдинок «Галицькі Леви» проведуть у суботу, 20 січня. Що цікаво, львівська команда знову зіграє проти «Білого Барсу».

Про початок гри повідомимо ближче до початку гри.

Фото: galinfo.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*