В Україну прийде мороз та сніг

Мороз

Як говорив колись популярний телеведучий: «і про погоду». Як же без неї?

Інколи як послухаю прогнози людей на той чи інший день, то стає аж лячно. Звідки ми можемо знати що очікує на нас за якихось два чи три тижні?

Мінімально спрогнозувати погоду можна, ну максимум на тиждень вперед, що я і зроблю.

Отже, після того, як на свято Різдва Христового у Львові була аномальна спека (+13 градусів тепла вдень), схоже що в Україну прийде справжня зима.

Вже сьогодні, 10 січня на вулиці достатньо таки холоднувато. Принаймні без шапки й теплої куртки прогулюватися неможливо. Може й можливо, але є велика ймовірність захворіти.

Вирішив глянути, а що ж у найближчі дні прогнозують наші улюблені синоптики. Треба таки витягувати зимові куртки чи все ховати у шафи?

Та й, зрештою, скоро буде свято Старого Нового року, а потім Водохреща із його лютими морозами. Побачимо що на це все скаже матінка-природа. Невже й на свято Водохреща буде +15 градусів тепла?

Це би було щось.

Як завжди, звернемося до сайту пана Марсело. Так от, за прогнозами цього пана вже від сьогодні у Львові та області істотно похолодає, особливо це стосується нічної пори, коли температура повітря опуститься до -3 градусів нижче нуля.

Також читайте:   Про ураган у Львові, орків та повістки на вулицях

Вдень буде не більше – 2-3 градусів з позначкою плюс.

14 січня на свято Старого Нового року буде ще холодніше. Вночі стовпчики термометрів опустяться до -8 – -9 градусів. Вдень буде близько 0 градусів.

Що далі? Далі буде незначне потепління, але почне падати сніг.

Так виглядає, що прийде її величність зима. Пора би вже, а то якось у січні місяці засмагати на сонці не пасує.

Як ви зрозуміли, із 16 січня почне падати сніг, а температура повітря буде коливатися до -3 градусів вночі й близько 0 вдень.

Для любителів покатульок на лижах є хороша новина лише з Буковеля. Температура повітря вночі опускається до мінусової, отже можна увімкнути снігові гармати щоб надути сніг.

У тому ж таки Славську снігом найближчі два тижні й близько не буде пахнути. Хоча, як я вже зазначав вище, це лише прогнози синоптиків, які часто можуть не справджуватися.

Бережімо себе й пам’ятаймо, що у погоди – нема поганої погоди. Лише ми й ніхто інший робимо собі настрій.

Залишайтеся з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*